Zelihaoncl 37 haftalıgız bugun karnım acayip sert ve kayma gıbı hareketleri var baya rahatsız ediyor bu gerilme ve sertlik ya
Ayselina Zelihaoncl canım geçen hafta bende öyle oldum megersem üşütmüşüm gaz oluşmuş çocuk karnımda toplanıyordu ama bi okadr da sancım vardı dogum sancısı değildi bildim duramadım acile gittik serum taktılar rahtladım
Zeliha272727 Zelihaoncl canim bende 35 haftaligim bendede oluyo cok fazla kasiliyo cok rahatsiz oluyorum sanki karnimda duruyo
Gzmclb1 Benimde 37+4 ara ara karnımda toplanma sertleşme oluyor kasıklarda ağrı yalancı kasılma oluyormuş bu haftalarda galiba dinlenince geçiyor genelde gerçek sancı belden vururmuş
Zelihaoncl Gzmclb1 32.haftada hastanede yattım 1 gece baya sancım vardı duzenlı haplarla 37 ye geldık çok şukur dedım acaba yine bırsey mı oldu
Zelihaoncl Ela20 Normaldir dogru insan tedirgin oluyor hareket ettikcede vajınada baskı oluyor aynaya baktım simdi karnım yamuk duruyor 😂😂
Meleyimiz Merhaba ben 30 haftadayim bendede oluyor dinlenmeye calisiyorum ama pek fazla gecmiyor rahatsiz oluyorum bazen ama bu haftalarda normalmis bende oyle duydum🥴
Ela20 Zelihaoncl poposunu,kolunu, dirseğiini veya ayagini bir yere dayamistir meyillidir ondan. İstirahat edin sol tarafa yatin dinlenin bol su için kasılmalar için