44yagmur çok geçmiş olsun, ben de 26.haftada yakalandım hatta muhtemelen ilk 4-5 gün de farketmemiştim, karantinam daha yeni cumartesi günü bitti. Her şeyden önemlisi stres yapmamanız gerekiyor, stres bağışıklığı çok etkiliyor çünkü. Bunun dışında evde ateş ölçer varsa ara ara ateşinizi ölçün, 38′in üstüne çıkarsa da doktor ya da hastane ile görüşün. Benim en fazla 37,7 oldu doktorum günde 4′e kadar parol içebilirsin parol içtiğin halde ateşin 38.2′yi geçerse haber ver demişti. Normalde parol etkisiz görülür ama beni parol toparladı diye düşünüyorum. Bunun yanında ben zaten coraspin kullanıyordum, siz de doktorunuza mutlaka sorun belki sizin de kullanmanız gerekir. Bol su içmek, c vitamini bol olan meyve sebzeler tüketmek , tavuk-et-kemik suyuna çorba gibi şifalı çorbalar iyi geliyor, bağışıklığı toparlıyor. Korona belirsiz bir hastalık olduğu için insan korkuyor ama mümkün olduğu kadar normal gripmiş gibi düşünün. Neye inanırsanız vücut size onu veriyor, iyileşeceğiniz toparlanacağınız günleri düşünün. Kötü ve olumsuz haberleri okumayın izlemeyin her şeyden önce moralinizi yüksek tutmanı çok önemli bu süreçte. Tekrar geçmiş olsun.