evlatkokusu0806 Kızlar bu kaçıncı burger king yiyişim bilmiyorum şimdi yine sipariş verdim bacımsular kendime hakim olamıyorum
Vildan23 evlatkokusu0806 Allahım kendimi buldum 😂😂 inan bende aynı şekildeyim bağımlısı oldum resmen 🙊
Hilal-95 evlatkokusu0806 bugun kaçıncı hamburgrcı anne ya yiter tamam bende yicem😀😀😅 banane ya canıma yetti gidiyorum yemeğe 🤪😃😃
Yamacin-Annesi evlatkokusu0806 normalde burger aşığıydim çalışırken hergun yerdim şuan hamilelikten midemi bulandırıyor ve durum beni çok üzüyor 🙄
Annesininbitanesi1 evlatkokusu0806 bende yiyorum canım valla canım ne zaman istese engel olamıyorum kendime hiç
evlatkokusu0806 Vildan23 yaaa 😅😅😅🤫 ben nedense zararı olacağını düşünmüyorum gı Valla ekmek tavuk sonuçta
Vildan23 evlatkokusu0806 He vallaha ekmek arası tavuk😂 çoğu şey zararlı artık içinde ne var ne yok bilemiyoruz ki mecbur yiyoruz vallaha can çekiyo yapıcak bişey yokk 😂
Yamacin-Annesi evlatkokusu0806 tavukta yiyemiyorum normalde bi oturuşta 2 3 hamburger yedim günler vardı özlüyorum😢
Vildan23 evlatkokusu0806 kızzz bir oturuşta 3 menü birden yiyorum kilolar aldı başını gidiyo 😂 ama yemesi de çok güzel oluyoo yav elimde değil napayım 🤷🏻♀️😁
Vildan23 evlatkokusu0806 durum vahim 😂 normal değil yanii yiyorum ama doymuyorum normalde tavuktan da iğrendim asla yiyemem normal pişirsem ama burger da manyak yiyorum köfte yiyemiyorum kokuyo 😂