Medinehilmi Arkadaşlar merhaba 😊 Ben 27+2 günlük hamileyim bu haftalar günler insanın ister istemez kafasını karıştırıyor. Demek istediğim şu ben şuan kaç aylık hamile oluyorum Yorumlarınızı bekliyorum 😊🤗
Nily Gunlerimiz Medinehilmi gunumuz ayni:)) Seninde sali gunleri hafta atiyor dimi😀 6bucuk ayliksinn Ekimin baslarindada dogum yapicaz insallah Allah kismet ederse
Kikuchi-kub Medinehilmi canım valla meraktan google yazdım 6 ay diyo internete gebelik hesaplama yazınca baya detaylı çıkıyo aslında
cinderella 27 28 29 haftalar 7 aylık oluyor yani 7. Ayın içindesin 30. Haftaya geldiğinde 8. Aya girmiş olacaksın
Medinehilmi cinderella Evet ben de öyle diyorum 7.ayıma girdim diye ama herkes yok senin karnım hiç 7 aylık gibi durmuyor diyorlar ne alakaysa karınla bunun😅
Medinehilmi Nily Evet canım Allah kısmet ederse inşallah ekime denk geliyor 16 ekim bakalm belki erkende gelebilir minnoslar🤗
Medinehilmi Kikuchi-kub himm valla işte sormamın nedeni de bu aslında orda öyle diyor ama bu tarz programlar da da 7ayima girmiş görünüyorum o yüzden sormak.istemistim sizlerede 😊
cinderella SemraErkann evet aynı şey dolu dolu 7 aylık oluyor 8. Aydan gün alıyor 35. Haftaya geldiğinde de tam 8 aylık olmuş olcak 9 dam gün alcak