GamzeDurmus Merhaba arkadaşlar benim rahmim ters arkaya dönük yani suan 1 tane düşüğüm var ama çevremde ki herkes rahmin tersse nasıl hamile kaldın diyor böyle birşey duydunuz mu yoksa hurafe mi tekrar hamile kalırken zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum şimdi
Melisa35 GamzeDurmus benimde öyleydi ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu kaybettik ikinciye hamile kalınca düzeldi 😂
Alyaesmaa GamzeDurmus Benimkide arkaya dönük düşük yaptım ama doğumda yaptım biri şu an 3yaşında diğeri karnımda 38+2 haftalık 😊doktor düşüğe sebep değil dedi bunu sadece ultrasonda zor görünüyordu arka tarafta olduğu için
Aminegul GamzeDurmus evet banada doktorum öyle söyledi ama birincide 1 ay icinde hamile kaldim simdi ikinciye hamileyim bunda bilmeyerek hamile kaldim. Düşük yaşamadim hic. Annem bu gidişle sen 10 tane doğurursun diyor yani icinizi ferah tutun bununla alakali olacagini düsünmüyorum
Feriyecrin_annesi GamzeDurmus benim de rahmin ters. Sadece doktorum bana adet zamanlarımda ve gebelikte bel ağrısını çok fazla olacapını söyledi. Dediği gibi de kızlığımdan beri adet zamanlarında bel ağrısını çok çekerim. Gebeliğimde de aynı şekilde bel ağrısını yaşıyorum. Hiç korkmayın.
liveyourlife Benim rahmim ters kızım 5 yaşında 2. Ye hamileyim 28 haftalık. Ters olması engel bir durum değil gönlünüzü ferah tutun
GamzeDurmus Melisa35 maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah bu insanlar da ne kadar meraklı olumsuz konuşmaya 🥲😂
GamzeDurmus Alyaesmaa yaa maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🤲🏻
GamzeDurmus Feriyecrin_annesi evet banada doktorum ağrın çok olur demişti aynı şekilde adet olduğum zaman da ağrım çok oluyor bende hamile kalınca öğrendim zaten arkaya dönük olduğunu 🌸
marbling10 GamzeDurmus o durumun hamileliğe hşçbir engeli ya da ilerlemesinde bir etkisi kesinlikle yok
Bebek4545 GamzeDurmus Canım benimde rahmin ters ama drlar hamile kalmaya engel ddgil dedi zaten hamileyim. Sadece drum adet ağrısı ve ilişkide biraz ağrı yapar demişti
Pambix GamzeDurmus Benimde rahmim tersmis ama çok şükür bir problem olmadı.ama kimisi spermlerin ulaşmasi zor olur diyor onun içinde uygun pozisyonlar var bir gebenin günlüğü diye Instagram’da sayfa var orda okudum