Dilan1205 Merhaba kızlar merak ettiğim birşey var alttan muayene düşüğe sebep oluyor mu ? Oluyorsa neden alttan muayene ediyorlar ? Yoksa sadece söylenti mi
Yagmur00 Dilan1205 soylenti neden oyle bısey warsa doktorlar uyguluyor kı x kişinin cocugunun dusukle solanıcak Rabbım ona nasıp etmemesi doktorda alltan muane edince o sebepten dustu diyor
teletabi Dilan1205 sadece söylenti canım. Hiç bir doktor kendini mesleğini diplomasını riske atıp böyle bi sorumluluk almaz. Zaten riskli durum varsada yapılmaz alttan muayene heralde.
Papaatyaam_38 Alttan muayene dedikleri vajinal ultrason eşinle birlikteliğin ettiği etki gibi düşün 🤔 ben 20. Haftamda oldum bi sıkıntı yaşamadım canım zaten ultrasonla vajina ağzından bakıyorlar
Dilan1205 Papaatyaam_38 anladım canım teşekkür ediyorum ben ilk öğrendiğim sırada 5 haftalıktık doktor dolayısıyla keseyi göremedi alttan muayene yaptı arkadaşlarıma söyleyince çok tepki gösterdiler bidaha baktırma düşük yaparsın falan diyip korkuttular
Zeynepp97 Dilan1205 Yok öyle bir şey benimde aynı şekilde oldu 5+6 da alttan bakarak keseyi ve kalp atışını duydu, öyle bir şey olsa hiç bir doktor yapmaz zaten
Dilekcnkn Dilan1205 Hayır öyle birşey yok neden olsun zaten öyle bir durum olursa ilişki falan da yasak olur inanmayın böyle şeylere
teletabi Dilan1205 alttan muayene düşüğe sebep oluyorsa ilişkiye girmekte sebep olur sonuçta ikiside aynı şey doktor eliyle bakınca suç hemen onun. Hiç diyen yok rabbim öyle yazmış diye. Hep birini suçlamaya meyilli bu insanoğlu
ikimelekannesii22 Dilan1205 olsa doktorlar alttan muane edermi hiç? Eğer öyle olsaydı alttan muane olan herkesin bebeği düşerdi.