BebekveAnneler Arkadaşlar 43 kiloyum 8 haftalık olucam neredeyse sadece 1 kilo aldım ve şu an 44 kiloyum. bebeğin ve kendim kilo almak istiyorum. kilo aldırıcı besin önerilerini sizden bekliyorum?
Momy11 BebekveAnneler bende 45 ile hamile kaldım ama kilo almak için ayrı bisey yapmadım haftan erken ilerleyen haftalarda zaten istemeden de olsa alacaksın 😇
Mutluluknedirkii BebekveAnneler bende 43 ile hamile kaldım 31+2 yim şuan tam 54 kiloyum ister istemez alıyorsun zaman geçtikçe 😂
teletabi BebekveAnneler ilk gebeliğimde çok uğraştım alamadım. 51 civarı hamile kalıp 53.430 ile doğum yaptım. Şuan 12+5 im 42.250 ile hamile kaldım hala aynıyım🤣🤦🏼♂️
Gulipek34 BebekveAnneler bende 45 kilo ile hamile kaldım, 27 haftalık olduk. 58 kiloyum. Bol bol kefir ve kendi yaptığım muzlu süt içiyorum.
nanna Gulipek34 haa aşağı yukarı aynıyızzızz ben de 23 haftalık 46 ile hamile kaldım şimdi 56 oldum aşırı kilo aldım diyordum sevindimm şimdi
busra1997alpaslan2021 BebekveAnneler 58 idim 69 oldum boyum 1.70 asla göstermiyorum sadece göbek var millet nazar etcek erkek bebegim olcak ❤ 31.6 yizsuan
Hacer188 BebekveAnneler bende 43 le hamile kaldim 16 haftalığız şuan 47 kiloyum nasıl aldım bende bilmiyom ama hiçte belli olmuyo nereye aldım acaba😂😂 Alırsın canım daha çok erken 🥰