Elifacar Yarın kontrolüm var tam 13 haftalık oluyorum acaba doktor tahminde bulunur mu? Çok heyecanlıyım uyku bile tutmuyo🙈 fikirlerinizi alabilir miyim?😇
deletedmom351 Elifacar ben 14. Haftada öğrendim bebiş gösterirse öğrenirsin çünkü işi zorlaştırıyorlar 😂
Sezen07 Elifacar minik gösterirse olur ama bana da 13+3 de erkek olabilir denmişti 23 deyiz allah nasip ederse kızım olacak 17 18 bekle bence tam cinsiyet için , 😊
Elifacar Dykdyk inşallah çok heyecanlıyım ya karnımda belli değil küçücüktür nasıl görücek acaba diye düşünüyorum 🙈
Calasun Elifacar bende 13+3 bugun ogrendim erkek😍esimin kalbinden gecen oldu🙏 Insallah sende ogrenirsin canim 😁
Elifacar Rasev oyy Rabbim nazarlardan korusun bende bi kızım olsun istiyorum da ☺️ Başta sağlıklı olsun geri hiç önemli değil
Rasev Elifacar çok saol canim benim Rabbim gonlune gore versin😍bende hep kiz isdiyodum çok şükür Rabbim gonlume gore verdi şimdi 23+6haftadayiz😍
Eliff- 15haftalıkken erkek denildi 20haftada hala erkek sonra kız oldugunu ogrendım bence beklemelısın😇şuan Korkuyorm 40haftalıgm ya erkek dogarsa😂😂
EdanurBa Elifacar benim 12. Haftada bana erkek dedi net bisey bir dahaki gelmende derim dedi bir dahaki hafta içi kontrolum var insallah netleşir