Clementinee Kızlar 2 li taramamda risk görmedi doktor ama bugün randevumda haftaya gel 4 lü taramanı yapalım dedi. Anlamadığım 2 li tarama riskli cıkınca 4 lü yapılmıyormu ? Bilgilendirirmisiniz beni biraz endişelendim
bebegimizibekliyoruz1 Clementinee benim de ikili temiz çıktı ve dörtlü taramayı da istersen yaptır dedi bende detaylı yaptırıcam zaten diyip yaptırmadım Doktorlar yaptırmanızı öneriyor karar size kalıyor gittiğim hastane özel olduğu için yaptır dedi mesela ama ben yaptırmadım
elfmoom Clementinee bu testler olasılık veriyor, o yüzden doktorunla da aran iyiyse yapmak istemiştir soru işareti olmaması adına
balbocegim27 Clementinee benim ikili düşük risk geldi doktor ben buraya 3 lü test isteğini yazıyorum ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış bu testler kesin tanı testi değil dedi kesin tanı istiyorsan amniyosentez yaptır dedi bence 3 lü 4 lü ye gerek yok 2 li temiz gelip 3 lü 4 lü kötü gelen yada 2 li riskli gelen 3 lü 4 lü güzel gelen de oluyor dedi bütün ihtimalleri saydı
Clementinee isimsiz1i bende anlamadım doğum paketimde var acaba o yüzdenmi yapalım dedi durduk yere gerildim oysaki rahatlamıştım
Berrycherry Bu tarz testler rutin olarak uygulanıyor. 2′li testin doğruluk oranı diğerlerinden daha yüksek zaten. Merak etmeyin🥰