Evet kızlar bende doğurdum normal dogumu çok istememe rağmen zorunlu sezeryan oldum başlım anlatmaya normal kontrollerim vardı hastaneye gittim sancım çok çıktı ama ben hissetmiyordum doktor baya sancin var hissetmiyormusun dedi çok az dedim oda ultrasonla baktığında gelmek istiyor artık aceleci bebeğimiz dedi beni ebeye gönderdi açılmam var mı diye baktırmaya baktı ebe açılman yok ve kemiklisin catin dar dedi çok üzüldüm indim doktorun yanına yarın seni sezeryana alalım dedi ben sezeryan istemiyorum dedim yarın gel tekrar bakalım sancina dedi bende korktum gitmedim başka bir doktora gittim catim dar mı emin olmak için darmış aynı şeyi söyledi başka doktorda sonraki gün gidecektim kendi doktoruma sezeryan günü alacaktım ki akşam sancim başladı aşırı derecede sancim vardi biryandan da kusuyordum eşim apar topar hastaneye götürdu beni nöbetçi doktor vardı 4 kez sezeryana girdi ve ben o sanciyla uzun süre bekledim kivrandim alttan muayene ettiler 1cm açılmam varmış kendi doktorum da doğum istiyordum açılmam çok olmazsa bekleteceklerdi neyseki çok yokmus doktor serum verdi sabaha kadar kalsın kendi doktorun gelinceye kadar bekle yarın seni sezeryana alır dedi açlıktan öldüm sabaha kadar ve çubuk kraker ve su ictim diye öğlen 1de aldılar beni doğuma çok korkuyordum heyecandan ölecektim hazırladılar beni giydirdiler sonda taktılar o an mahvoldum siz siz olun sondayi ameliyata başlıcak zaman takdirin ben bilmiyordum benim girmeden taktılar çok acıdı aldılar beni genel anestezi istemiştim kolumdan iğneyi yaptıkları gibi gittim o an hemen gidiyor insan gerçekten uyandığım da çok acıyor diye uyandım odaya getirmişlerdi beni bebeği göğsüme koydular herkesin sesini duyuyorum ama gözümü açamıyorum boğazım yanıyor falan gecmicek sandım neyseki serumlarla akşama toparladım hemen ağrılarım geçti ve kalkıp yürüdüm 2 gün hastane de kaldım annem kaldı yanım da eşimde çok destek oldu eş desteği çok önemliymis gerçekten dicegim o ki hemen geçiyormuş bu kadar korkmama gerek yokmuş ben çok korkuyordum geçti gitti soracağıniz birsey olursa yanıtlarım😊