Durumoms1 Kizlaar doğuma son 1 gün kaldı çok heyecanlıyım varmi benim gibi olan sizlerin ne kadar kaldı spinal sezeryan olanlar yada olacaklar biraz anlatabilir mii çok korkuyorum düşündükçe ağlayasım geliyor 🥲
Zemheriiiiiiii Durumoms1 spinal anestezi oldum ve 5 gün oldu doğum yapalı her işimi yapabiliyorum canım hiç korkma hiçbir şey olmuyor. O ana tanıklık etmek sakin kalmak çok güzel birley anın tadını çıkart😻
Nur2308 Durumoms1 Valla devlet Hastanesi canım benimki Kimse bisey de demiyor herşey normal denip eve yolluyorlar Yarın takrar gidicem hastaneye baklım ne dicekler 🤷♀️
Zemheriiiiiiii Durumoms1 hayır ben hiç ameliyat sırasında yaşamadım ama doktorum olursa söyle dedi canım
Petito80_ Aynı benimde son bir günüm var ama benimki pazartesi gününe kadar gelmezse pazartesi suni sancı ile normal doğum yapmaya çalışacağım
Bersu26 Durumoms1 sanırım evet persmebe sabah tahlill yaptırırken sorucam 38+0 da girmiş olucam ameliyata
Nur2308 gencanne15 Hic belirtim yok canım ne acılma ne sancı cumartesi 41 oluyoruz doktor cumartesi kadar gelmesse gel yatısın yapalım dedi bugün
Zemheriiiiiiii Durumoms1 gerçekten hiç korkma benimde canım çok tatlıdır herşeye ay ay biriyimdir ama gerçekten acımıyor hiiiç korkma😂
Durumoms1 Zemheriiiiiiii ay valla heyecandan midem bulanıyor korkudan basım agriyor 😄 uyuyamıyorum suan