Kaderyas Nurr ben de aradım söyledim bana da su dedi ama bir gidip görünücem ilk çocuk insan daha bir pinpirikli oluyor
Kaderyas MgeEGezer ben de normal yapmak istiyorum bende tam bilmiyorum yeşilimsi akıntı normal doğuma engel olur mu ?
Arenn Benimde yesil akintim var dun gece bacaklarimdan assagiya resmen akti suluda degil koyu doktor bana bu yesil akinti bakterileri cok direncli bebegin su kesesi bile delebilir dedi enfeksiyonmus ve bana 4 kutu fitil ve antibiyotik hap verdi sakin ihmal etmeyin direk doktora gidin en ufak seyi bile olur ya demeyin sonrasinda allah gostermesin uzulursunuz enazndan tedavi olun
svmeybgl Arenn selamlar birşey sorabilir miyim sizde fitil kullandığını yazmışsınız . Bende iki gündür başladım fitile fitil sonrası yoğun akıntı gerçekleşiyor ilaçla karışık . Sizde de böylr bir durum oldu mu ?
Aysenurtsr Yesil akinti mantar malesef. Ben de hamileligimin ortalarindan beri var. 35 haftalik olduk enfeksiyon gecmedi bir turlu. Fitil krem antibiyotik hepsini kullandim. Ama hamilelikte malesef bitmeyen problem
svmeybgl Aysenurtsr selamlar birşey sorabilir miyim sizde fitil kullandığını yazmışsınız . Bende iki gündür başladım fitile fitil sonrası yoğun akıntı gerçekleşiyor ilaçla karışık . Sizde de böylr bir durum oldu mu ?
Esra___ Kaderyas ben de 1 haftadır hep sallandırdım biliyordum çünkü antibiyotik verecek geçmeyince erken doğumu falan tetikler diye korktum 😔 inş fayda eder size ne verdi doktorunuz
mac Kaderyas bendede oldu enfeksiyon doktor fitil vercek ama durmuo yine oluyor btmıo hamilelkte cok görülüo korkma nzaman kontrolunse ozaman git öle fitil verılıp tam kesilmıomus arada azaltmak için verıolar
svmeybgl Nurr selamlar birşey sorabilir miyim fitil sonrası yoğun akıntı gerçekleşiyor ilaçla karışık sizde de böyle bir durum oldu mu ?
Kaderyas svmeybgl evet ben de olmuştu fitilden sonra içinden akıyor her tovalete çıkmamda bakıyordum fitille karışık erimiş ilaç geliyordu normaal yani o bide fitil kana karışmıyor sadece o koyduğun yeri temizliyor
Kaderyas svmeybgl ben de olmuştu canım normal bişey temizliyor işte içindeki ilaç bitene kadar gelir o korkulacak birşey yok