Zeyneptuba Kızlar 11 12 yunurtlama 13 çatlama gördüm. Bugünde 23.günümdeyim. adetime yaklaşık 5 6 gün var. Bugün bta hcg değerim 22 çıktı. Sizce normal mi. Artış önemli biliyorum ama yinede insan endişe ediyo bi sormak istedim
Kubra411 Zeyneptuba 2 günde bir baktırıp ortalama 2 kat artış görürsen normal canım en az 2 kez baktır ama
ENK Zeyneptuba Bu değere göre evet hamilesin canım fakat önemli olan değerin kac olduğu değil bazı insanlarda daha yüksek bazılarında daha düşük olabilir bu sorun teşkil etmiyor önemli olan bu rakamın 2 günde bir 2 kat sağlıklı bir artış göstermesi
Asliasyaertugrul Zeyneptuba geç döllenme olabilir benimde 24 tü bir kaç gün sonra sonra 585 e çıktı. Takip yapmalısınız ☀️
Sezya Zeyneptuba benimde ilk 22 çıktı bugün verdim 358 olmuş artışını takip et. Çok erken öğrendiğimiz için o kadar düşük.
melekanesi Zeyneptuba klomen kullandım. Çatlatma iğnesi olmadım. Adetime 2 gün kala Beta HCG 28 çıktı. İkiz kızlarıma hamileyim çok şükür 🥰 2 gün sonra tekrar kan ver. Sağlıkla gelsin inşallah.
Pinarr35 melekanesi bende dun ikizim olxagini ogrendim nasil bir surectesin benim ara ara kanama geliyor dun kalp atislari vardi ama doktorum dusuk riskin var dinlen dedi sizin ole bi sorun oldumu
Halisenur Zeyneptuba ben 5 gün klomen kullanıp 21 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün sonra duphaston kullandım 10 gün biteli 4 5 gün oldu hasta olmam gerekiyordu hap bittikten sonra test yaptım negatif bugün 16. Gün 2 gündür bel ve kasık ağrım vardı bugün yok göğüs hassasiyeti var aynı durumu yaşayan var mı acaba bende mi kan testi yaptırsam
Zeyneptuba Halisenur kan kesin sonucu veriri canım bence bi yaptır Allah gönlüne göre versin inşalalh
Boncuk123 Zeyneptuba çok yeni başlamış o yüzden değerin düşük . 2 -3 günde bir takip yaptırın. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın 🌸
elfmoom Zeyneptuba benim de 24 tü :) adetime 5-6 gün vardı 2 gün sonra tekrarlayın yükseldiyse tamamdır 🤭 hayırlısı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🖤
melekanesi Pinarr35 şuan 28 haftalık hamileyim. Kanamam ve lekelenmem olmadı. Daha önce iki düşüğüm olduğu için hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum günde 3 defa progestan fitil ve haftada 1 defa proluton iğne oldum. Uzun süre kullandım. Doktorum dinlen dedi. Doktorun ilaç verdi mi?
Kirmizivosvos Zeyneptuba hayırlı olsun 🥰 hamilesin 🤩 iki gün sonra bir daha kan ver canım değer iki katı yükseliyorsa harika 🤩 hadi hayırlı uğurlu olsun 🎈