Eymeninannesiiiii Kızlar hamilelikte aşı vurunmamız gerekiyormuş ne aşısı onlar kaç tene ve kaçıncı haftalarda vuruyorlar sanırım onlar için sağlık ocağına başvurmam gerekiyormuş bileniniz varmı benim ilk gebeliğim pek bi bileğim yok
Deletedmom_33 Eymeninannesiiiii Ben haftaya soracağım yap veya sana kalmış derse biontech olacağım. Genelde 12. hafta sonrası diyorlar. Hatta size gazeteci görümcemin az önce attığı linki atayım okuyun serbest mi paylaşmak bilmiyorum ama ekliyorum https://www.ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=909cdc60-0fd4-11ec-94d8-6894aead55a3
Meryemtrksoy Eymeninannesiiiii canım tetanoz alışı olcaksın 182 yi ara randevu al 21.haftadan sonra yapıyolar kaça kadar bilmiyorum ama ebe araması gerekiyordu seni normalde aramadı mı?
Nefesin01 20-21. Haftada ilk doz tetanoz aşısı var 2. Doz için hemsireniz bilgi verir evet sağlık ocağında yapılıyor
Meryemtrksoy Deletedmom_33 bu konuda da çok fazla korkuyorum açıkçası olmak istiyorum ama hamileyim diye aklım çıkıyor yA bişey olursa diye 🤷♀️Ee olmuyoruz olmayınca da bi hasta olursak Allah korusun ondan sonra daha kötü gerçekten ne yapmalı çok kararsızım
Sevgikaya1525 Eymeninannesiiiii tetenoz aşısı canm 2 doz ztn sağlık ocağına gidip gebeliğinizi bildirin onlar sizi arıyor ben ilk aşımı 19 da vuruldum 2 cisini bi ay sonra vurdular