Bskaymazz1 evlatkokusu0806 Yoğurt, elma, leblebi, muz doğal yollarla bunlar ama benim fayda etmedi ilaç yazdırdım 🤦🏼♀️
DemetF evlatkokusu0806 yagli tatli yeme hafif seyler ye gece yatmadan 3 4 saat yeme maden suyu ic leblebi ye anca ole hafifler
DemetF evlatkokusu0806 Siz dogru biliyorsunuz renin ilactir bitkisel degildir doktor receteye yaziyor burda da kullanma klavuzu var @BurcuGorkem arkadasda okusun bence insanlari eziklemenin anlami yok sinir oluyorum bole beyinden bahseden bilmislik yapanlara
DemetF BurcuGorkem iceriginde bunlarin olmasi ilac olmadigi anlamina gelmez sonucta recete ile de satiliyor kullanma klavuzunda da doktora danisin ibaresi vardir bunlarin .
BurcuGorkem evlatkokusu0806 bilmediğin şey için “ona bunada ilaç içemem” deyip komik duruma düşürme kendini o halde. Hiçbir hamile sana gelıp ilaç tavsiye etmez
evlatkokusu0806 BurcuGorkem eczaneden al deyince aklıma ilaç geldi nerden bilebilirim kibarca da teşekkür ettim neyin tartışması bu bilmiyor olabilirim iyi günler
DemetF BurcuGorkem bi beyin sizde mi ne bicim konusuyosunuz.kadin hakli renin ilactir maden suyu gibi bisey degil tum ilaclarin icinde bitkisel ve dogal urunler var ilaclari da bunlardan yapiliyor. Doktorlar receteye yaziyor bunu sonucta recetesini de dogru okuyun lutfen bilmis bilmis insanlari eziklemeyin
Elifff25 evlatkokusu0806 bende çok çektim sonra 36. Haftada doktorumu değiştim bana pulcet diye bir ilaç verdi Allah razı olsun o günden beri ağrı yanma nedir bilmiyorum 🙏🏻