BebekveAnneler Arkadaşlar 7 haftalık gebeyim. Sırt ve bel ağrısı cekiyorum sebebi nedir? Benimle aynı durumda olanlar var mı? ve ilk 3 ay gebelikte kaç kilo alınması ideal?
T1402E BebekveAnneler benımde 8 hafta oldu bulantı kusma vs var . Herkes kilo alır ben hızla kilo veriyorum 😄 sinirlerim çok bozulmuş durumda . Su içsem koşarak çıkarmaya gidiyorum 🤦🏻♀️
T1402E BebekveAnneler bel ağrısı bende de var ama bilmiyorum sebebini . Perşembe randevum var doktoruma danışacağım
Beyza00_ BebekveAnneler 6 haftalığım on gündür lekelenmem var maalesef. Bulantılarım ve baş dönmesi var. Hamile değilken daha fazla yemek yerdim şimdi zorla yiyorum. Bel ağrım şimdilik yok kasık ağrılarım var
gamzosgamzos BebekveAnneler 7+6 ara ara kasık ağrım oluyor hic birsey yiyemiyorum meyve hariç birde güya bulanti ilacı kullaniyorum 2 gun iyi geldi gibi oldu sonra bir ise yaramadı kaç kilo alınması gerek bilmiyorum ama 49 ile hamile kaldım hala 49 um
ENK T1402E bel ağrısı normal canım korkulacak birsey yok ilk aylar oluyor öyle rahim büyüdüğü ve aorta baskı yaptığı için ayrica bebek rahme tutunduğu ve orda geliştiği için bel ağrısı oluyor
BebekveAnneler Buseelii folik asit hemen başla. Ben öncesinde hıc kullanmamıstım gebeliğimin 2. Haftası doktorum hemen başlattı. Inofolic combi iciyorum. multivitamin (icerisinde 400mg folik asit var) günde 1 tane ic. Doğum yapana kadar.
Mellisssa BebekveAnneler benmde bel agrılarm inanlmzdı gayet norml ilk üç ayda ama kilo almaman gerekiyor ne kadar gec kilo almaya baslarsan o kadar iyi bnde ilk 4 ay kilo verenlerdenm