Neslihan58 Kızlar 31+3 gnlk hamileyim bir haftadır inanılmaz kaşınıyorum. Resmen saç diplerim kulak içim gözümün içi bile kaşınıyor. Bu durumu yaşayan var mı🤨
Marpling Neslihan58 evet ben syaklarım ellerim sırtım heryerim.ödem den birde kendi terime alwrjim var ondan olmuş.geriliyor vücudumuz😳
Nesomer Neslihan58 bende aynı durumdayım kolonya sürünce rahatlıyorum ve tabii ılık duşla. Bence terden oluyor terimiz tuzlu olduğu için huylanıyoruz ve bebekten dolayıda alerjik yapıyor. Sabah ve gece uyumadan duş almak en iyisi
Ozlemmmmm Neslihan58 bende yataga girince biseyler oluyor bir yerim kasinsa on yerim birden kasinmaya basliyor sislikten sanirim
Neslihan58 Nesomer traş kolonyası bile sürmeyi denedim o derece şimdi gül suyu faln süryrm bebek kolonyasıyla normal kadar etki etmesede 😂
Nesomer Neslihan58 ben buzla kendime şok yapcam ama bebeğe bişi olcak diye korktum 🙈😅 zırt pırt yüzümü elimi ayaklarımı yıkıyorum
Neslihan58 Nesomer ya Ablam bu kaşıntı yüzünden erkenden sezeryan olmak zorunda kaldı bn ondan korkuyrm