HappyMom Merhabalar Canımız Annelerimiz, “Gebelikte Bulantı ve Kusmalar Ne Zaman Başlar? Nasıl Hafifletilebilir?” Konulu blog yazımız yayında! 🌸Hamilelikte Mide Bulantısı ve Kusmanın Sebepleri Nelerdir? 🌸Hamilelikte Mide Bulantısı ve Kusmalar Ne Zaman Başlar? 🌸Hamilelikte Mide Bulantısını Engellemek İçin Ne Yapılmalı? 🌸Hamilelikte Kustuktan Sonra Ne Yapmalısınız? İçerikler Linkte! 🚀 https://www.mutluanneleriz.com/2020/10/22/gebelikte-bulanti-ve-kusmalar-ne-zaman-baslar-nasil-hafifletilebilir/ Bulantı ve kusma sorunu yaşayan annelerimiz var mı? Bu sorun kaçıncı haftada başladı? Hâlâ devam ediyor mu? Peki bulantı ve kusma sorunu ile nasıl baş ediyorsunuz? Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm!😍
deletedmom27371 HappyMom benim de daha çok yeni ultrasonda dahi göremiyoruz sadece kan da ama midemin bulunmadığı bir gün yok. Çok kusmuyorum arada fakat her gün midem bulanır
Esma1996 HappyMom HappyMom 10 haftadan sonra başladı 18.19 haftaya kadar devamke 😂 hiç bir şekilde bir çözümü yok tuzlu yesende kusuyorsun Allah’a şükür kusmam bitti artık sabahları aç karnima hafif bulnir gibi oluyor ama açlıktan 22. Haftadayim ağzımdaki ekşimsi ve acımsı tat hala geçmedi geçmezde herhalde onun dışında bı sıkıntı yok çok şükür
evlatkokusu0806 HappyMom hiç birşey fayda etmiyor kusura bakmasın kimse en azından bana hiç etmedi neyseki 11. Haftada düzeldim. Arada bir istifar oluyor sadece
Puki Gizemkocar 5 hafta 5 gün şuan daha bulantım yok ama bazen yediklerimden dolayı biraz bulantı oluyo gibi
Beste0636 Gizemkocar aman masallah deyin bende öyle diyordum sonra bi başladı hala daha arada kusuyorum 21 haftalığım
Gurumisevda 8+4 mide bulantılarım var fakat 1 defa sadece üşüttüğüm için kusmuştum hamilelikten değil
narmin96 7.haftamda başladı bulantı ve kusmalar, 16.haftama kadar sürdü, şimdi 21 haftalığız, çok şükür bulantı ve kusmalar yok, 1 hafta falandır mide yanması var, ara-sıra oluyordu, ama şimdi arttı sanki, 😐
Gunesbestee Haftadayım ve kusma olmasa da müthiş bir bulantı yaşıyorum. Yemek yapmak bir işkence hele o salça ve soğan kokusu… Erik elma limon iyi geliyor ama en iyisi badem. Kaşarlı tost kurtarıcım. Su içmekte zorlandığım için pipetle dene dediler cidden işe yaradı. Kocaman yudumlar almak özellikle maffediyor.
Beyzaa_Nur Gunesbestee ben de 6 haftalığız bir haftadır çok kötüyüm kusma yok ama aşırı derece mide bulantım var hiçbir şey yiyemiyorum
MMmerve_ Gunesbestee ben 5ıncı haftadayım bugun sadece hafıf mıdemde degısık bı bulantı oldu maden suyu ıctım toparladım azda olsa dune kadar delı gıbı yemwk yıyodum hıc bulantı vs olmadı
ylzsa Gunesbestee aynıları yasadım canım 18 lere gelince bitiyor inşallah belki daha erken biter sende
Zahidenurr 8+3 haftaligiz 6 haftada başladı çok fazla bulantım var ve hiç bişey yiyemiyorum herşeyden miğdem bulanıyor.
Sultan_12 Zahidenurr merhaba ayvayı denemenizi tavsiye ederim tuzlu kraker vs hepsini denedim tek ayva kesti bulantımı 🙏🏻
ArasAryam Zahidenurr bende aynı şekilde 6 haftayken başladı suan 12 haftalığım ama bulantılarım geçmedi kusmuyorum ama bulantımdan dolayı hiç bişe yiyemiyorumm 🥺
Gul_sah 9+3 olduk ama benim baş ağrısız bulantınız kusmasız günüm geçmiyor sizler neyle hafiflettiniz
poncikveannesii Gul_sah sıcaktan uzak durun doktorum prilam verdi günde üç tane kullanıyorum istersen dörde çıkar dedi ama vicdanım sızlıyor bulantı geçmiyor tabi ama en aza indiriyor kusmalar ara sıra oluyor ama hiç yoktan ilk zamanki gibi değil benimde 6.haftda başladı yarın tam 10 hafta olyorum bir haftadır prilam kullanıyorum
Aylinulu Gul_sah benim salça soğan yemek kokularina karsi asiri hassasiyetim var bulanti kusma seklinde devam ediyodu. Çubuk kraker yiyodum ama ise yaramiuodu en sonunda limon koklayip biraz kemirmistim cok iyi geldi kokusu ve tadı. Bi dene istersen. Suan 17. Haftadayim hic kalmadi cok skur gecer seninde
Asliiikoo 6 haftalikken başladı günde 7 kere çıkardığımı hatırlıyorum doktor prilam verdi fayda etmedi suan zofer kullanıyorum 16+3 bitek sabah bulantısı oluyo oda aşırı zorlamiyo
Ozgebrk deletedmom27371 hayır bizde görmedik henüz ama bulantısı ve ağrısıyla hissettiriyor sanki kendini
deletedmom27371 Ozgebrk bizim sizinnle aynı sanırım bende son adet dönemimden hesapladığım tam 4 haftalık çıkıyor 😊
Zbytgce deletedmom27371 Ozgebrk hiç korkmayınn endişelenmeyinn bir haftaya belli olur bol su içmenizi öneriyorlar sıkışıp gidinn genelde ama tabi doktora sorun mutlakaa ozaman kesin görürsünüz 😍😍😍
ozgese-s 14+4 şiddetli bulantılarım var 7 haftalıkken başladı bazen serum yemeden kendime gelemiyorum bulantı hapları da işe yaramıyor 😔
Busebuseee ozgese-s ArasAryam#17392211 7 haftalıgım ne yesem çıkarıyorum sürekli bulanıyorum bulantı hapları bile işe yaramıyor artık
Kubraemre18 ozgese-s serum bile işe yaramıyor ya inanın mahvolduk hayırlısı ile dogsunlar inşallah 😒 Bende 13 haftalığım 7de başladı 4 kg verdim🥺
Rumeysa06- 7.ci haftamda başlayıp 18.ci haftama kadar sürmüştü benim 🤦♀️ her bulandigimda marul limonlayip yada salatalık yiyordum iyi geliyordu
baharugrr midem bulandığında salatalık ve tuzlu ayran tükettim . çok iyi geldi sizde deneyebilirsiniz 😊