Yaren22 Hamilelik döneminde burun tıkanıklığı yasayan var mı? Var sa bir çözüm bulabildiniz mi bu tıkanıklık tüm enerjimi sömürüyor 😫
marbling10 Yaren22 gece ben de bu postu açacaktım valla :/ dudaklarım kurudu ağzımdan nefes almaktan.
ecemnas88 Yaren22 bende de var ve bir çözüm bulamadım geceleri zehir oldu hiç uyuyamıyorum buhar makinesi almayı düşünüyorum fayda eder mi diye düşünüyorum bir tavsiyesi olan varsa alırım 🥺🥺
Kiki-riki EmelAkman benimde aynı yaa geçmiyor 1 aydır neredeysen genzime de akmaya başladı kanlı tükürük geliyor Dün doktora gittim kuruluktan oluyor dedi kontrolüm de doktordan burun spreyi istcm Sende bı sor istersen
marbling10 melek6161 Burnun sürekli fışırt fışırt buna güldüm ama benim de aynı :D daha doğru tarif edilemezdi. Yıkasam da düzelmiyor :/
melek6161 marbling10 yıkadımmı fışırt değil foşurta geciyo 🤷♀️ Hele meyvsim geçişi Hapşu tiksi böyle 🤷♀️
marbling10 ecemnas88 olur o zaman az da olsa fayda eder. Biz cam kapı kapatırsak boğuluruz o yüzden kullanamıyorum
marbling10 melek6161 yıkayınca siz de hapşırıyor musunuz ya :D hamile olmadan da önce böyle saçma bir durumum var benim, yıkarsam 2 kez hapşırmam lazım
Baharrk Yaren22 bende de var gece istemsiz ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım kurudu hep önceden hiç yaşamazdım bu hamilelikte başladı 🥺