Yazderyasi Hanımlar merhaba, doğum nasip olursa kasım ya da aralık basi olacak..2 adet alt üst pijama takımı aldim.. Kış doğumu olacağı için elbise şeklindeki geceliklerden alsak kullanışlı olur mu, üşütür mü?
Sogancik Yazderyasi canım hastane için diyorsan sıcak oluyor zaten. Klimalar var. Ablam Kasım’da doğurdu elbise giymişti. Ben de nasipse Kasım’da dogun yapıcam elbise aldım.
Kksll Yazderyasi hastenede elbise şeklinde olan çok rahat oluyor sürekli doktorlar gelip alttan kontrol ettikleri için dikişlerini vs. O yüzden pijama zor olur
Gizmom Yazderyasi hastane ne kdr soğuk olabilir ki? Keza evde öyle bebekler üşümesin diye sıcaklığı üst seviyede tutacağız
Yagmur00 Yazderyasi bende almaya dusunmuyorum canım oyle elbise zaten bıgun yatıcan hem kıs Souk olur en iyisi penye yada dugmelı canım benim de Aralık ta oyle dusunuyroım
Zeyyyn Yazderyasi doğum yapınca insan üşüyor hastane odaları sıcak ama koridorda vs yürüyüş yaparsan soğuk oluyor pijama daha ideal ablamda rahat ederim diye aldı gecelik aralıkta doğum yaptıydı altına pijama giydirdik de gezdiydi 🤣
Denal Yazderyasi bence fark etmez normal doğumda yapsan bir gece isteğe bagli kalmak istersen fark etmiyor zaten kanama olur mu olmaz mı diye takip ediyorlar hasta bezi takiyorsun .olaki sezaryan olursan belki pjamanin lastik kısmı seni rahatsız eder ihtimal üzerine konuşuyorum sezaryan olmadım normal doğum yaptım çünkü..doğum şekline göre planla hastaneler çok soğuk değil zaten klimalar ama bebeği usutebilir onun için kalın battaniye al