Gulsahgolcek 38+4üm Çok fazla kaşınıyorum karnım, bacaklarım, kollarım heryerim sizdede oluyo mu yada şeker olabilir mi ??
metehaninannesiii Gulsahgolcek bende de ayji durum var 38+1 haftalıgim doktorum son haftalarda olabilir bu durum dedi
Kksll Gulsahgolcek karaciğer enzimlerinize bakıldı mi bunu doktorunuza söylediniz mi çünkü kaşıntı önemli bir durum
EmelAkman Gulsahgolcek şekerden değil kuzum ya gebelik kolaztezi yada kan değerlerine bi baksınlar bende aynı şikayetten gittim kan verdim d vitaminim yerin dibindeymiş resmen hemen takviye serum verdiler 5 tane kalıntı vs kalmadı şükür
Gizmom Gulsahgolcek 32den beri kaşınıyorum bazı günler deli gibi. Arada geçiyor doktor krem vermişti almamıştım
Gulsahgolcek EmelAkman evet benimde kan değerlerim vitaminlerim çok düşüktü serum ve iğne tedavisi verdi bitti şimdi ama kaşıntı devam ediyo🤦♀️
Kksll Gulsahgolcek ihmal etme kesin soyle çünkü hem senin hem bebeğin için önemli bir durum test yapıp bakıyorlar inşallah bir şey çıkmaz ama en azından için rahat eder kasintina da krem filan verir rahatlarsin