Seross10 Betl kaçıncı haftaya kadar bebek hareketleri seyrek oluyor kaçıncı haftada daha güçlü ve sıklaşıyor
Betl Seross10 valla ilk gebeligimde kızımın hep şık çok hareketliydi bunda hep az hafif hareketler32+5 olduk
Seross10 Betl gribe ne yapıcam nen ya çok dertliyim. Öksürük burun tıkanıklığı göğsüm dolu resmen aile hekimi de veremem sana hiçbirşey dedi
Burcu98 Betl 18 gün kaldı 00.00 itibariyle ebe her an gelebilir ama gününüde geçebilir o haftalardasın dedi bakalım :)
Betl Elanurgvn61 günler geçmiyor artık gelsin istiyorum ya 😔 agirlastim dışarı pek çıkamıyorum yağmurlu çoğu zaman olduğundan
Betl Seross10 Bal pekmez gibi şeyler boğazına iyi gelebilir limon u ayağınin altına sür bol bol suyunu suyunu kalın çorap giy iyi geliyor birde meyve ye bol bol.. hava bi sıcak bı soğuk hasta etmiştir
Elanurgvn61 Seross10 Canım gecen hafta bende grip olmaya başlamıştım baya tıkandım çok kötü oldum hapşırık öksürük her gün 2 defa burnuma tuzlu su çektim şükür hapşırıktan kurtuldum azıcık da öksürük kaldı geçmiş olsun hemen geçer inşallah
Burcu98 Betl benimkide çok hareketli valla nst de sancı oluyor ama normal diyo durmuyo yerinde 😂 18 gün kaldı
Seross10 Betl devlette öncelik normal dimi. Sözde normal doğuma ebeler giriyormuş doktor girmiyormuş diyorlar ama doğru mu acaba
Burcu98 Betl randevuya gerek yok sabah erken git 8 9 9.5 gibi falan en geç haftanı söyle kontrole geldim de ben hep öyle girdim hala da öyle gidiyorum nazlı hanım bakıyor randevusuz
Betl Burcu98 Yukarıdan mi odasından mi alıyorsun randevu 3 yaşında kızım var birde çok beklemek istemiyorum ondan da randevu alayım diyorum 1 hafta oldu gideli bulamazsam öyle yaparım
Burcu98 Betl odasına git ama dediğim saatlerde 8 de gitmeye çalış hatta sıra almak isteyenler oluyo çünkü sekreterine söyle veriyor kaç haftalıksın?
Betl Seross10 öncelik normal gelmiyorsa suni sancı o ise yaramadiysa sezaryen… Tüm işi herşeyi ebe yapıyor doktor gelmişti ama uzaktan izledi sadece dikişlere baktı tamam dedi gitti