Demir_12 Elanurgvn61 arkadaşa sormuşssun ama cevap vereyim dedim 8i 10 geçe sekretee geliyor ona söyke o sıra veriyor hasta kayıt değil yani
Seross10 Elanurgvn61 nazlı hanımın odasına git 8 9 arası ondan alıyorsun sırayı bazen direk kendi veriyor bazende kaşeli kağıt verip yukarıdan kayıt açtırtıyor. Ama sen nazlı hanımın odasına sekreterine git
Seross10 Elanurgvn61 Dörtgözle bekliyorum doğurdum demeni ❤️ ah keşke bandırmada olsam gelirdim hastaneye
Elanurgvn61 Seross10 Ahh canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😍 bu seride en büyük yardımcım oldun Allah senden razı olsun hep dualarımdasın😘
guzelkizannesi Elanurgvn61 Kızlar bir soru sormak istiyorum ben de Bandırmada yaşıyorum detaylı ultrason nerede yaptırdınız
Elanurgvn61 Seross10 Canı ben bu gün gittim geldim suyum normale dönmüş şükür haftaya tekrar kontrole gideceğim nasipse herseyimiz normalmiş şükür rabbime 🥰
Elanurgvn61 Seross10 Canım doğumda alyansını çıkarttın mi ben unutmuşum şimdi de asla xikmiyo kestirmek istemiyorum sabun ip her şeyi denedim çıkmadı düz alyans cikartirlarmı🥲🥲