Seross10 Elanurgvn61 hergün 4ten sonra bak randevu sistemi güncelleniyor sanırım 182 hep öyle diyor çünkü
Seross10 Hanımlar nazlı hanım gibi randevusuz bakan var mı hastanede sabah erken gitsem.. İki gündür ishalim ben mide kramplarımda var birden başladı anlam veremedim.. Elanurgvn61 @Betl
Seross10 Elanurgvn61 yapıxak birşey yok yaptır rulin hanımda sonucu nazlı hanıma gösterirsin randevu arama hiç sonuç için hastaneyi arar orda mı diye sorar gidersin. Özele para yetmiyor devlette randevu yok ne yapalım anam biz 😔😔
Seross10 Elanurgvn61 yapıxak birşey yok yaptır rulin hanımda sonucu nazlı hanıma gösterirsin randevu arama hiç sonuç için hastaneyi arar orda mı diye sorar gidersin. Özele para yetmiyor devlette randevu yok ne yapalım anam biz 😔😔
Elanurgvn61 Seross10 rulin hanım da randevusuz bakiyor ben geçen gittim numara verdiler rutin hanıma canim cok gev6mis olsun
Betl Mujde0808 yarin benimde gidesim var çok kasıklarım ağrıyor aşağı bolgemden cikicak sanki o kadar baskı hissediyorum :( acaba yarın hastane arasan bilgi verirler mi
Yncatc Seross10 aaa devlette bütün doktorlar mı eşleri almıyor çok saçma benim doktorum bir yandan bakarken eşim video cekiyor ve herseyi anlatıyor bize devlete bütün doktorlar mı bu şekilde
Betl Seross10 yaklaşık 1 haftadır öyleyim ama normal günlük çıkıyorum sadece sulu şekilde geliyor… Gidicem ama boşuna gitmekten korkuyorum doğumhane çık nst bağlan istemiyorum şimdiden oraya girmek
Seross10 Elanurgvn61 https://www.hizliresim.com/skgtk6r Sadece 4 gün izinli ama senin randevular neden inatla iptal ediliyor anlamadım
Seross10 Betl benim dün 1 defa oldu ama bugün 6-7 kere çıktım neredeyse.. Sabahları mideme kramp giriyor iki gündür sonra sonuç ishal korktum da açıkçası bebeği etkiler mi diye
Betl Seross10 sancı da hissediyorsan yarın git olmadı yukarı doğumhane bölümüne yollar nst den bakarlar için rahat eder