Nlyakts Mrvbdk evet ben cektirdim 24. Haftamda falandim yanlis hatirlamiyorsam.2.trimester de islem yapilabiliyor canim ilk ve son uc ayda islem yapilmiyorkadin dogum doktorundan izin kagidi alman lazim ama yoksa islem yapmiyor dis doktorlari gecmis olsun
Elif3543 Merhabalar canım benim hamile olduğum ilk andan beri sağ ve sol yirmiliklerim ağrımaya başladı belki denk geldi bilmiyorum. Diş doktorum ve kadın doğum doktorum 12. Haftaya kadar hiç bi işlem yapamayacaklarını söylediler 12.haftada sol 20lik çektirdim şimdi 2hafta sonra diğerini çektireceğim inş.
Mrvbdk Elif3543 merhaba💕 ya bunu duyduğuma cok sevndm benm dişim cok ağrıyo kırılmıs birde içi oyulmus gitmiş yani çekilmemesi gibi bi şansım yok artk gitsemmi kararsız kalmıstm hemen doktora koşayıö en kısa sürede tşk ederm
Laurenkiz Ilk 3 ay yani 12-14.hafta müdahale etmiyorlar malum uyusturma isleminden dolayi, ben de 4.ayda cektirebildim 20ligimi🤞🏻Saglikli gunler
Merve0306 Mrvbdk cnm ben 3. Trmesterda gttim kâğıt istediler doktordan antibiyotik verdi önce gecmezse film çekmeden tedavini yaparım dedi çekme dolgu vs ne gerekyosa geçti bnm snra gerek kalmadı
Laves İlk trimestırda bebeğe zararlı olduğu içşn üçüncü trimestırda erken doğuma sebep olduğu için yapılmıyor. En güvenli zaman ikinci trimestır. Tabi ki en doğru yönlendirmeyi kendi doktorun yapar
Anneyimm Ben cekiliyor diye biliyorum doktoruma sordum yaptrabilcegin en guzel zamanndasin dedi doktora gittim dogum kirilmisti agrim var disci cekilmesi lazm sen hamilesin ben yapamam dedi salak kadin yapmadi bide agrin yok agri olmaz diyor agriyo diyorum sanki disimin icinde ya 😡