İstanbula gelin gelmeden önce düzenli yaptırırdım. 2 senedir geçmeyen bir baş ağrım vardı bir sürü doktora gittim hiçbir şey bulunamayınca psikolojik deyip psikolojik ilaç kullanmamı istediler kabul etmedim. Sonra hacamat yaptırmaya karar verdim ilk kafama yaptırdım ve ağrı kesildi o gün bugündür hiç ağrımaz artık. İkinci olarak da ergenliğimden beri adet düzensizliğim var ilk zamanlar normaldir yeni oldun düzene girer dedikleri için pek bir şey yapmadık 3 4 ayda bir oluyordum sonra doktora gittim 16 17 yaşlarında doğum kontrol hapı kullandırdılar bana 1 sene ve hayatımın en kötü senesiydi sürekli ağlıyordum depresyona meyilliydim adetlerim de tam anlamıyla düzelmemişti ilacı bırakıp kabullendim durumumu. Adetlerim katran gibi siyah geliyordu ayrıca ama kist falan hiçbir şeyim yoktu hepsine bakıldı. Sonra kuyruk sokumumdan hacamat oldum baş ağrıma şifa olunca belki buna da olur dedim. Hacamat oldum eve varmadan adet oldum yolda ve günüm de değildi gerçi düzensiz olduğu için pek belli olmazdı. Sonra 25 gün adet oldum ben aralıksız artık acaba bir sıkıntı mı var diye düşündüm hacamat yapan ablaya sordum sorun yok dedi. O hacamat ve 25 günlük adetten sonra saat gibi günü gününe adet olmaya başladım. Yani bunlar tesadüf olamaz gerçekten hastalıklara şifa oluyor