Deletedmom93284 2-3 günden beri canım aşırı noodle istiyor 🙈 dayanamayıp bir paket alıp yedim bir şey olur mu normalde noodle tüketen birisi değilim yılda 1-2defa anca yerim
Deniz59 Deletedmom93284 arada yemekten bişey olmaz kısma bu kadar kendini istediğin herşeyden ye ben kısmıyorum kendimi herşeyden yiyorum
Mehtap23 Deletedmom93284 Ne gibi bi zararı olabilirki bi makarna çeşidi 🤔 sadece içinde baharatıyla falan geliyor . Ben sadece içindeki yağı kötü buluyorum onunkullanmıyırum. Oğluma arada yaparım bende yerim 😀
sweetbaby1 Deletedmom93284 canin istiyorsa nefsini körelmek için 1 tane yiyebilirsin bende yedim cok canım istemişti. Ama cok zararlı olduğu kesin. Normal zamanda bile önerilmiyor. İcindeki cin tuzu özellikle insan sağlıgına cok zararlı.
Deletedmom93284 Deniz59 ne güzel yapıyorsun😂😍ilk gebeliğim oldukça heycanlıyım sebze yemem lazım, meyve yemem lazım yürüyüş yapmam lazım kendimi baya kasıyorum
begonvilko Saglikli şeyler yemekte fayda var tabii ki ama bazen insanın canı cekiyor. Azıcık yemekten bir şey olmaz bence 😂 benim de günlerdir canım pizza cekiyor 🙈
Deletedmom93284 begonvilko kesinlikle arada bir yemek iyi olur diğer türlü kendimi çok kasmaya başladım😂 hemen söyle pizza 😋😋
Dilekcnkn Deletedmom93284 Amannnn herşeyin içinde bir kimyasal var bu kadar takmayın bazı şeyleri öldürmüyor da süründürmüyorda
Mehtap23 Deletedmom93284 sen günde birkaç tane yemiyosun ki . Ben ayda bir iki yapıyorum . Oğlumada kendşmede. Bi ara bağımlılım yapıyo yemeyin dediler ama nedense bizde bi bağımlılık yapmadı. Zaten nenolursa olsun insan bi kaç kere arka arkaya yiyince bıkıyor.
Deletedmom93284 sweetbaby1 o kadar alışmışız ki bir şeylerin içinde ne olduğuna bakmadan yemeye Çin tuzu olduğunu şimdi sizden öğrendim 🥺 neyse ki çok düşkün biri değilim
Deletedmom93284 Deniz59 😂🤭 ohh mis ne güzel sanırım ihtiyacım olan rahatlık bu stressiz, kasıntısız 😂
Asyaa03 keşke bende yiyebilsem ama 11. haftadayım su bile içince çıkarıyorum galiba bu bebiş beni canımdan edecek ölecek gibiyim halsizlikten 😔😖
Deletedmom93284 Asyaa03 ayy Allah yardımcın olsun 🙁çok kötü o durumlar hiç yaşamadım aksine iştahım öyle bi açık ki 😬