Ptttssse Kizlar normalde 24 haftaligim usg de 25+2 yim bebegjn boynuna bir kez kordon dolanmış doktor sorun olmaz dedi ama benim içim hiç rahat değil başınıza geldi mi böyle bisey daha erken değil mi böyle bisey için 😭
minikask35 Ptttssse korkma bende çok stres yapmıştım ama 2gun önce tekrar kontrole gittiğimde kordonun duzeldigini söyledi doktor. Tabi doğuma kadar tekrar olabilir 2-3tur bile olabilir ama sorun teşkil etmez dedi.
Nihanus Ptttssse evet benim oğlumunda boynuna kordon dolanmıştı hiç bir sıkıntıya neden olmadı bizim. Arkadaşımın boynuna 2 kez dolamış bir kezde eline onun suyu azaldığı için bir kaç hafta erken doğurttular ondada bir sorun yok ama bunun harici
Ptttssse minikask35 yaa içim rahatladı cok teşekkür ederim 🤲 duyduğum dan beri sanki biri elini boğazıma koymus sıkıyor gibi
Ptttssse Nihanus ya Allah sizden razı olsun çok rahatladim doktor sorun yok dedi ama başına gelip sag saglim kucagina alan annelerin yorumları daha da rahatlatiyo🤲❤
minikask35 Ptttssse bende öyleydim sürekli acaba nefes aliyo mu acaba boğazı sıkıldı mi diye sadece doktor hareketlerini takip et dedi eğer azalma olursa tatlı biseyler ye ve soluna yat uzun süre etmezse bı doktorunla görüş ama merak etme düzeliyo çünkü daha çok küçükler sürekli dönüyorlar zaten
Nihanus Ptttssse haklısınız aynen öyle oluyor gerçekten. Açılıyor çoğunlukla zaten dolanmış kordonlar bir kaç hafta içinde 😊
Ptttssse minikask35 tamam canm cok cok teşekkür ederim maşallah gayet hareketli takip edicrm artık tekrar Allah razi olsun ❤