deletedmom2014 Kızlar ben bunları çok beğeniyorum. Yapmayı düşünüyorum. Çevremdekiler ağır olur filan dediler sizce yapmalı mıyım ? https://www.hizliresim.com/4qfzkh6 https://www.hizliresim.com/7l9o9ps
tugbadugan0000 deletedmom2014 bence çok güzel ağır falan değil sen kendi istedigini yap milleti duyma ☺️
Tospiikkk deletedmom2014 Vallahi ben yaptım bana da öyle söyleyip moralimi bozdular ama başka bir arkadaşımda yaptırmış diyor hiçte ağır olmuyor bakalım kullanıp göreceğiz
deletedmom2014 YuvarlanamayanPandaa Ne kadarsa hallettiniz acaba ben ikisini bi sayfada sordum 90 dedi tuhafiyeden alıp kendim yapmak istiyorum çok bişey tutacak değil gibi 😌
YuvarlanamayanPandaa deletedmom2014 20 tl ye yaptım 😂 ben bu boncuk falan satan yerlerden aldım malzemelerini sadece o örgü toplardan yapmadım çünkü ablam direk örgüden yapacak benımki tamamen boncuklardan ama örgi toplar çok kolay artık iplerden bile olur
lunam Ben arkadaşlarıma filan hep yaptım bu tarz emzik askılarından, nasipse kendi miniğime de yapacağım. Hiç de ağır olmuyor.
deletedmom2014 ecemsmom Ben instagramdan araştırdım fiyatı 90 TL buluyor ancak kendim tuhafiyeden malzeme alıp kendim yapmayı düşünüyorum 🙈
ecemsmom deletedmom2014 ben bu ilk resimde attığınızı trendyolda da görmüştüm 24-35 TL ye felan da vardı da ordan mı acaba diye sorayım dedim ☺️
07-02-2019 deletedmom2014 walla agır olacagını dusunmem dıgerlerı neyse buda o ılk oglumda kullandım bole agac gorunumlu dgldı ama oglumun adı Ömer Yusuf tu uzundu yanı hıc sorun yasamadım 😊 sımdı 2.ogluma kız kardesım yaptı cokta guzel oldu abla ddı 😊sız ıcınıze sınenı yapın kımseyı dınlemeyın
deletedmom2014 YuvarlanamayanPandaa Bende öyle yapmayı düşünüyorum ya malzemeleri aşır kendim yaparım 😇 Bende şuan hiç ip yok renkli boncuk topları da ayrıyetten satılıyormuş olmadı alırım 🙈
Nidaaa28 deletedmom2014 ben gorumcemin ogluna yaptım. Bebegin adı mehmet ali. Bide ucuna uc tane top yaptım. Ona ragmen agır olmadı cok guzel oluyor bosverin milleti ne hosunuza fıdıyosa onu yapın bence😍
Bsrkrc deletedmom2014 bizde ağır olacağını düşünmüştük ama benim ço hoşuma gittiği için yine de aldım yaptım hiç ağır olmadı o boncuklar çok hafif oluyor o yüzden ağır olmuyor vanım yapabilirsin 🥰