Aysun123 Merhaba bayanlar 9 haftalik hamileyim duşa girince sag gosgumde elime sert bisey geliyor cok korktum ve endişeliym varmi boyle bi durumla karşılaşan yardim lutfen
sudamlasi Aysun123 kitle olabilir Dr a görünmelisin bende 9 tane var zararsız senin gibi elle muayene ettiğimde anlamıştım🙋🏻
Merveozcelikcckl Aysun123 göğüslerin küçükse hamilelikte daha fazla hissediyorsun ben hamile kalmadan önce bile hissediyordum şuan göğüslerim iki beden büyüdü daha az hissediyorum
Yas35 Benimde surekli oluyor öyle sertlikler. Doğumdan önce tüm tetkikleri yaptırdım sıkıntı çıkmadı şükür ama arada mutlaka kontrol ettirmek gerek. Doğumdan sonra mutlaka kontrol ettirin. Doğum yaklaştıysa süt kanallarındaki sertlikler de olabilir sizinki
Aysun123 sudamlasi bendede 5 tane vardi fibreadenom teşhisi konuldu zararsizdi benimde sol gogsumde vardi ama simdi sag gogsumde farkettim elim ayagim titredi
Merveozcelikcckl Aysun123 evet canım benim göğüslerim çok küçüktü ve bariz sert yumurta kadar şey geliyordu doktora gittim bu yüzden birşey çıkmadı şuan göğüslerim büyüdüğü için daha az hissediyorum zayıflıktan da hissedilebilirmiş
Aysun123 Merveozcelikcckl bende dahs 9 haftalik hamileyim goguslerim cok kucuk degil aslında yeni farkettim bende korktumm
Ozge11 sudamlasi bende de var acaba ya sütüm gelmeZse diye düşündüğüm oldu. doğrudur emzirme bir nevi boşaltım işlevi görüyordur ☺️
sudamlasi Ozge11 benim 9 tanesi ilk bebeğimi kaybetmiştim emziremediğim için oluşmuştu... Şimdi Dr da söyluyo emzirince boşalıyo diye endişe etme🙏🏻