Balbeby Kızlar trendyoldan iki ürün aldım fakat olduğum yere kargo dağıtımı yokmuş şubeden alın dediler benimde şubeye gitmem biraz zor onu iade etmem için illa şubeyemi gitmem lazım ve kaç günde param geri iade olur🥴
ikicocukluannee Balbeby en ücra köyde bile olsanız dağıtım günleri oluyor kargoların . Eğer size getirdiklerinde evde yoksanız geri dönmüşse ayrı diğer türlü şubeden alın diye birşey diyemezler . Trendyol canlı danışmaya bağlanın sıkıntınızı dile getirin .
Merve-1109 Balbeby teslim almadığınız için Trendyol müşteri hizmetleri arayıp iade edebilirsiniz paranızda banka hesabına geçmesi 1 haftayı buluyor ama kabul ederseniz trendyol cüzdana aynı anda yatıyor yine oradan harcama yapabiliyorsunuz
Zeyyyn Balbeby hiç mi gelmiyor kargocular benimde bulunduğum yerde yok pilot bölge sadece kargo arabaları geliyor haftada 1 o kadar ürünü iade ederseniz aldığınız yere geri gittikten sonra onaylanınca 1 2 güne iade oluyor
Balbeby Sağolun kızlar kargo dağıtımı olmuyormuş bulduğum bölgeye diğer kargolar var ama o yok malesef😔
Melek141120 Canım direkt trendyoldan yapabilirsin iadeyi. Siparişlerim sayfasına git kolay iade talebi oluştur. Paran hemen yatıyor uzun sürmüyor
Melek141120 Balbeby evet evet oluyor ben yapıyordum bazen kargo tam gelecekken sen de iade talebi oluştur zaten olmazsa bi sıkıntı olursa sana dönerler ama olur yani