sedaskan Hayir 100tl degil, diger doktorlarin da 130tl. Yani benim doktorum Canan hanimin oyle. Esracim FundaR
Bengu dilos merhaba ve doktorum esra hanim çok memnunum ilk başlarda soğuk gibi gelebilir ama zaman geçtikçe iletişiminiz daha kuvvetli hale geliyo ve kendisi dalinda çok tecrübeli yani sonsuz güvenebilirsiniz.
dilos Bengu açıkçası bugün ilk randevumdu ve çok soğuk geldi çok tedirgin oldum ama tavsiye üzerine gitmiştim çok kararsız kaldım çok teşekkür ederim ☺
Bengu dilos 39+4 ve ilk başlarda öyle yapısından kaynaklı ama ilerleyen zamanlarda göreceksiniz bi arkadaş bi abla oluyo önemli olan elektrik almaniz tabikide
dilos Bengu sizin çok az kalmış Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤗 normal doğummu yapacaksınız bana normal olmaz dedi tüp bebek olduğu için epidural önerdi
MerveGne Naznaz ben Maltepe de toprak hastanesine gidiyorum hastane çok bakımlı yeni bir hastane doktorum Birsen tursun Demiral çok ilgili bir doktor
Sayrkann Sedaarslan aynen canim yuzyil devlet hastanesi gibi olmus bende oraya gidiyordum biraktim 2 saat sira beklenirmi ya
SemaKK Naznaz yeliz hanım artık bölge hastanesinde değil eöaeyin karşısında ki adatıp hastanesinde ve bende ona gidiyorum🤗
Sanemiko YesimEmre çekmeköy de oturuyoruz 🙈 Siz ? Bızde eşini tanıyorduk, bende doktor arayışı içindeydim o sıralar kadın doğumcu olduğunu öğrenince gittim ☺