MerveGne Naznaz ben Maltepe de toprak hastanesine gidiyorum hastane çok bakımlı yeni bir hastane doktorum Birsen tursun Demiral çok ilgili bir doktor
Naznaz Damla________ emseye gidiyorum ben de ama uzak kalıyor ve gereksiz bir pahalılığı var.. Uzay hanımı çok duydum sanırım bi deneyeceğim doğuma kendi mi giriyor
Naznaz Tubiko evime remedy ve bölge cok yakın yeliz hanımıda çok duyuyorum giden arkadaşlarım var ama bölge hastanesinin o kdr kötü namı var ki bu yüzden gitmedim hiç 😞
Damla________ Ersoy'la emsey kesinlikle iyi değil dİgerleride pahalı uzay hanımla bir görüş derim Doğuma giriyor 65 tl muayene ücreti
Naznaz Damla________ yaa ciddi misin canım emseyde arkadaşım doğum yaptı çok beğendini söylemişti sen neden iyi değil dedin merak ettim. Cidden uygunmuş remedy emseyde muayene 125tl Testleri tahlilleri hiç söylemiyorum
Tubiko Naznaz remedy hastanesin de abimin eşi Doğum yaptı . Sarılık hastası olan çocuğu hiç bişey yok diye eve gönderdiler .belki de bizim kötü şansımızdı . Ama yengemin gittiği doktor çok iyi di isterseniz adını öğrenirim . Ben de çok araştırdım Yeliz hanım ve hastane için pek bişey duymamıştım
SemaKK Naznaz yeliz hanım artık bölge hastanesinde değil eöaeyin karşısında ki adatıp hastanesinde ve bende ona gidiyorum🤗
Bengu Ben okan üniversitesi hastanesine gidiyorum içmeler köprüsunde docent elif esra uyar doktorum ve cok memnunum enerjisiyle yaklaşimiyla anlatimiyla tavsiye ederim.
Naznaz Bengu Sedaarslan denemek lazım okan üni hastanesini haftaya oraya gidicem sanırım ikili üçlü test vs ücreti nedir bir bilginiz varmı acaba? yüzyıl bölge evime beş dakika ama o kadar olumsuz yorum duydum ki özellikle Bölge için hemşire arkadaşımdan tercih edemiyorum.
Sedaarslan Bengu bende cihan beye gidiyorum bütün doktorlar çok iyi valla en azından verdiğin paraya değiyor 😂
Sedaarslan Kesinlikle Pendik Yüzyıl hastanesine gitme devletten bi farkı yok boşyere para veriyorsunuz. İçmelerde Okan üni. Hastanesine gidiyorum bende muhteşem her doktoru ayrı ayrı güzel
Sayrkann Sedaarslan aynen canim yuzyil devlet hastanesi gibi olmus bende oraya gidiyordum biraktim 2 saat sira beklenirmi ya
Naznaz Tubiko Remedy içinde tam anlamıyla güzel yorumlar yok pendikte hastane yok adam akıllı malesef 😞 yeliz hanımdan çok iki erkek doktor vardı isimlerini hatırlayamıyorum onlara giden arkadaşlarım var aslında memnunlarda ama hastane hakkında çok olumsuz şey duydum 😑 orada çalışan hemşire arkadaşım vardı özellikle ondan
Bengu Naznaz Naznaz ya acikcasi ben okan universitesinden mezun oldugum icin bana %50 indirim uyguluyolar bormal fyati 375 lira olmasi lazimdi ikili testin
Eses Emseyin karşısında Yeni açılan adatıp hastanesine gidiyorum , yüzyıla gittim gerçekten devlet hastanesinden beterdi . Bıraktım. Bölge ve remedy de söylediğiniz doktorları da hep çevrem tavsiye etti ama ben yeni açılması sebebiyle buraya devam ediyorum
Naznaz Eses sizi bana Allah göndermiş olmalı ada yı çok merak ediyordum ama yeni açıldığı için hiç bilgi bulamamıştım.. Kadın bir doktor vardı adını unuttum Neslihandı sanırım ona gitmeyi düşünüyordum nasıl memnun musunuz doğum fiyatları vs nasıl emsey kadar uçuk mu
Eses Naznaz Naznaz evet ona gidiyorum ama diğer doktorun da çok iyi olduğunu duydum 🙂 (TUbaydı galiba) açıkcası fiyat sormadım 🙄 ama emseyle eş değer bi hastane herhalde o civarda olur die tahmin ediyorum.
Naznaz Eses Emseyde normal doğum 3500 civarı ve sene sonuna kadar yine zam gelir eminim 🙂 aslında eşim kesinlikle emsey olsun diyor ama ben o paraya acıyorum acıkcası bebeğime harcarım.. ada 2500 dese direk koşarak oraya gidicem Neslihan hanım gerçekten iyiymiş güler yüzlü bir kadınmış diğeri irem edaydı sanırım onun hakkında hiç bilgi yok 🙂 Tugbayı duymadım
Damla________ Özel hastane sıkışınca devlete gönderiyorsa devletten farkı ne acaba çok merak ediyorum. Remedy normal 1500 sezeryan 1750 diyordu ama ben pendik devlette Nilüfer hanım varmış onu beğenirsem birkaç bilgiden sonra orayida düşünebilirim. Dediğin gibi çocuğuma harcarım eğer b farkı yoksa. Her türlü ağız burun yamulcaz zaten 😅
Naznaz Damla________ kesinlikle katılıyorum eşime bunu söylüyorum hem ben doğurucam hemde niye 3 4 vereyim 😅 tamam hastaneden doktorlardan cok memnunum ama o parada içimi acıtır
Naznaz Eses çoook teşekkür ederim büyük sevaba girdiniz😊 merakla bekliyor olacağım eğer gerçekten emseye göre uygunsa artık oraya devam ederim