_Minikanne Merhabalar arkadaslar pijama takımı aldınız mı aldıysanız memnun kaldığınız bir site varsa önerir misiniz 🙆♀️
Denizyildizii _Minikanne Lohusa olarak mi bakiyorsun. Ben onları sevmiyorum pek normal kaliteli bi pijama takımı alicam. Uzun kollu bakiyorum trendyolda var güzel
Gzmysf1608 _Minikanne ben suwenden pijama takımı sabahlıklı aldım bide geceliğini aldım başka da ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum
Medilifegun _Minikanne benim 2 takim lohusa setim var ama pek rahat olmuyor 3 takim da suwenden aldım inanılmaz rahat ikisi askılı elbise şeklinde emzirme elbisesi biri de kısa kollu düğmeli suwen fiyatları da çok uygun kesinlikle tavsiye ederim
Merakliduygusal Bende arıyorum hala canım kafama göre bi bulamadım, dantelli falanda sevmiyorum öyle, hem pijama takımı hemde gecelik arıyorum
_Minikanne Denizyildizii bnde lohusa olarak degil de düğmeli uzun kollu bir pijama takımı arıyorum istediğimi bulamadım bulsam beden kalmamış
Lolipoppp Ben lcw dan aldm doğumum da bu ayın sonunda kısa kollu aldım ankarada oturuyorum ama acaba uzun mu alsaydım diye düşünüyorum şuan çünkü havalar soğumaya başladı bu arada lcw da her çeşit var hemde uygun kumaşları da baya güzel bakin derim
_Minikanne Lolipoppp teşekkür ederim mutlaka bakcam bu arada uzun kollu almanızı tavsiye ederim havalar hem soğumaya başladı hemde doğum yapacağımız için kay kaybı olacak ve oldukca üşüyecegiz mutlaka uzun kollu almanı tavsiye ederim ve doğum çantana uzun kollu yelek felan al
Sevgikaya1525 Lolipoppp keşke uzun alsaydın cnm ben de uzun kol aldım 10 gün kaldı doğuma izmirdeym bura da hafif serinledi
Gktrkzbn2020 Lolipoppp bende Ankaradayım bu haftalarda doğumum olacak Lcw dan kısa kollu pijama takimi aldim. Geçen sene şubat ayında doğum yaptım yine kısa kollu ile gezdim hamilelikte lohusalikta ateş basıyor beni😀😀
Lolipoppp _Minikanne hırka koydum aslında ama bi tane lcw nin sabahliklarindan almayı düşünüyorum bende
2melekannesi_ _Minikanne trendyol un pijama takımları çok kaliteli oluyor fiyatları da uygun yumuşacık kaç kere yıkadım yine de ne rengi soldu ne dokusu bozuldu tavsiye ederim
_Minikanne 2melekannesi_ bndr cok begeniyorum trendyol un ürünlerini fakat beden problemi var s beden bulamadım bazıları m bedenden başlıyor en son care bulamazsam m beden alcam
Merveayd _Minikanne erbağcı store var İnstagram da bide lohusa.com var orda bir sürü çeşit var ve çok kaliteli tavsiye ederim
2melekannesi_ _Minikanne onu bilemiyorum ben hep m ya da l giydiğim için sıkıntı olmuyor pijamada biraz bol seviyorum zaten