gbyalcin Beliz100 çok modern isimler biz de istemiyoruz. Bunlar ne çok eski ne çok yeni, ayrıca Türkçe, anlamları kesin o yüzden biz böyle isimler seçmeye çalıştık 😊 ama gerçekten çok zormuş bebeğe isim seçmek Allah hepimize kolaylık versin
emiras59 Mom8237 ecrinin anlamını iyi araştırın derim internette yazdığı gibi olmadığını duymuştum uyarmak istedim 💐
Mom8237 emiras59 evet daha önceden duydum eşimin akrabası imam ona sorduk koyabilirsiniz dedi. Çok teşekkür ederim yine de uyardığınız için 🌼😍
Beliz100 gbyalcin kesinlikle ya başkasına söylerken hepsini beğeniyordum şimdi kendime koyamıyorum 😄 sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🌺
Crn_32 Beliz100 cok teşekkür ederim canım bizimde hoşumuza giti alptug ismi bunda karar kıldık umarım sende güzel anlamlı istedigin kız ismi bulabilirsin Allah sağsalim bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
dilaraakbulut Kizim var öykü beren 1 yaşina girecek bu ay simdi ikinciye 35 haftalik hamileyim oda Alina 🥰
Prenses-annesj Merhaba 🌼 bende kız annesi olucam inşallah kızımın ismine en başından karar vermiştik kız olursa elisa koyucaktik… Anlamı ise cennet kapısında bekleyen melek demek ❤️
Eligulu Prenses-annesj Vay anasını ya bu cennetle ilgili ne çok isim varmış önceden niye bilinmiyormuş acaba cennetteki taş tanesi ne demek acaba 😂😂😂😂