Meleklerinannesii 39+6 Bizim nazlı kızın gelesi pek yok gibi😅 sizde durumlar neler? Kaç haftalık oldunuz 😇
Meleklerinannesii Kayla 😂ha gayret totem yapalım dicem de totem motem tutmuyor adaçayı, ahududu yaprağı çayı, papatya çayı içmekten çocuk filizlendi kök saldı sanırım gelmek bilmiyor 🤦🏻♀️
Meleklerinannesii metehaninannesiii az kalmış sizede inşallah sağlıcakla vaktinde kucağınıza alırsınız bebişinizi🥰😇
Meleklerinannesii Semire hergün bugün doğurabilecekmiyim acaba diye uyanıp akşama doğuramadan yatıyorum 😂
Meleklerinannesii zeytinkiz orda yerleri rahat heralde çıkmadan accık daha keyif çatalım derdindeler 😅
Mom8237 Meleklerinannesii 39+4 bu sene eylüldeki bebekler nazlı olacak galiba 😂 bel ağrısından artık belimi hissetmiyorum ama ne nişan geldi ne başka belirti var 😂 gelmiyorduuu 😂
Meleklerinannesii Mom8237 bende aynı durumdayım belimin ağrısından artık hiçbişey yapamıyorum dahası panda gibi oldum otursam oturamıyom yatsam yatamıyom yuvarlana yuvarlanaca geçiyo bakim günler birde benim nişanım 37 deyken gelmişti ama bizimki dediğim gibi epey bi nazlı gelmiyorduuu😅🥰