Canankmrc Kızlar temizliğe basladınızmı ben ufak ufak Ben basladım 25haftalıgım ama ufak ufak yapaym dedim malum bir tanede oglum var hiç durmayan her hafta azcık azcık yapıyorum sizler neler yapıyorsunuz
2inciannelik Canankmrc küçük çocuğun varsa en iyisi ufak ufak halletmek canım ben de mutfağı hallettim koltuk ve halı yıkama kaldı 30 haftayız . 33 gibi de bebek çantası doğum çantası kıyafet yıkama ütüleme yaparım diye düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa
Ayserkan Canankmrc bence erken bir haftadasin 30 haftalıkken baslasaydin daha iyi olurdu doğuma kadar kirlenir bence. Bende 36 olmak üzereyim yeni bitirdim en azından doğum zamanı ev daha temiz gorunur
Canankmrc 2inciannelik ay ne güzel maşallah ya 🧿bende yapıyorm işde ufak tefek bende 33-34haftalıkken yaparım kıyafetleri nasipse
Canankmrc Ayserkan gurbetteyim evime gelen giden pek olmayacak ama ev Bi pis geldi gözüme baslaym dedim ufaktan
birkedilianne Canankmrc Biraz erken başlamışsınız sanki. Camlar silinse tekrar kirlenir dolaplar silinse tozlanır tekrar gibi geldi🤔Ben bitirdim 36. haftamdayım.
Ayserkan Canankmrc kimse gelmese bile tozlanir ya o bakımdan diyom gerçi hamilelik psikolojisi ben her ay yapiyom yine pis geliyor bana umarım sen öyle olmazsın kız kardeşim dün kızıyordu bana birakmiyorsun ev kirlensin diye benim gözümden görseler her gün yaparlar 😃
mehmel54 Canankmrc ay hiç yapmadım valla hamileliğim boyunca 24 haftaligiz evime dönünce yavaş yavaş başlamak istiyorum ama gözümde çok büyüyor işler ne yapacağımı bilmiyorum 🤦♀️
Zeynepdogan Canankmrc ya bnce cok erkn bn 36 da basladim 38de bitirdim oda tek basima hergun az az yaptim en azindan temiz kalir
Semiha_ Canankmrc 25 haftalığım ama kapı pencereyi tamamen kapatmadan temizlik yapmayı düşünmüyorum açıkçası yine toz pislik olacak her yer o yüzden ekim 15 te başlayacağım dip köşe temizlik yapıp halılarımı yıkamaya veririm sonra açarım doğalgazını evimin temiz temiz otururum diye düşündüm 😁😁
Merve_0109 Canankmrc Ay vallaha geçen hafta kapı baca koltuk cam hiç birşey bırakmadım bitti ama bende bittim bende 25 haftalık hamileyim gözümü çok kırıyor ya bu temizlik meselsi bide son 1 ay kala eşimle yaparım olur bitter
Zeynepdogan Canankmrc kuzum sen simdi yapsan bile doguma kadar kirlenirki senin icin diyorum yani camlari silsen kirlenir mutfak desen surekli yemek pisen yer yaglaniyo falan ama yinede sana kalmis