nevamm1 Bugün sağlık ocağında izlemim vardı tartıya çıkınca ben şok 😲 26+4 10 kilo almışım bebek sağlıklı olsunda önemli değil şeker yüklemesi vs yapıldı bir sorun yok şimdi kızlar ben 20 kiloya kadar razıyım çok sıkıntı yapmıyorum merak ettiğim doğumdan hemen sonra odemide atmamız 1-2 hafta buldu diyelim kaç kilonuz gitti.
Abcxyz nevamm1 60 ile hamile kaldim 78 ile doguma gittim dogumdan ciktigimda 68 idim. (Oncesinde kurtaj olmustum o benim hizli kilo almama sebep oldu acikcasi) 5.5 ay oldu dogum yapali suan 60 im tekrar ama 2-3 kilo daha gitse cok iyi olcak
Asl90 nevamm1 canım 5 ay boyunca hiç kilo almadım. Kilonun tamamını 8. Ay civarı hızla aldım. 69 ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim. 16 kilo aldım toplam. Doğumdan sonra 4 kilo vermiştim. İlk hafta ödem oldu anesteziden dolayı sonraki iki hafta içinde doğum kilolarımın tamamı gitti. Şu an 1 yaşına girdi oğlum 62 kiloyum. 57 civarına inmek istiyorum ama bakalım.
nevamm1 Semiha_ 67 ile hamile kaldım 77 olmuşum aslında her gören neden hiç kilo almadın diyor hala aynisin diyor ama bu kilo nereye gitti anlamadım🤷
hamisanne_63 Elsu26 o herkeste olmuyor maalesef ilk doğumumda bir kilo bile veremedim ben aynı kiloda kaldım
Semiha_ nevamm1 bende 65 ile hamile kaldım ama ilk 3 ay istifra etmekten 7 kilo verdim şuan 58 kiloyum 25+5 haftalığım ve hala 58 im bebeğim şükür sağlıklı ama bende neden kilo almadım diye sorguluyorum hep kontrole gidinceye kadar çünkü bebeğin suyu gelişimi vs derken mutlaka artış olması gerek 🤷♀️
nevamm1 Semiha_ bebegin gelişimi iyise dert etme zayifta hamile kalmışsın nasıl oluyor ki acaba ben şu içsem yarıyor heralde beslenme duzenimde çok bariz bir fark yok çünkü vitaminlerden ilaçlardan mi acaba 🤔
nevamm1 Abcxyz woow işte aradigim cevaplar Allah bizede nasip etsin inşallah bende kürtajın üzerine hamile kaldım pskolojik sorunlar falan derken biraz kilolu hamile kaldım vermeye ne fırsatım ne hevesim oldu açıkçası inşallah bizde bu kadar kolay veririz.🙏
Nigarhacizade Bende 54le hamile kalmıştım, 49a düştüm. Şuan 50yim. 25hafta+1günüz 💕Bakalım nasıl ilerleyecek. Yemek pek fazla yiyemiyorum mide bulantım ve kusmalarım yüzünden 🥺
nevamm1 Nigarhacizade Benim ilk haftalar çöktü mide bulantim istahsizligim 4 kilo vermişim ilaç kullanmaya başlayınca bulantılar geçti ve iştahım com açıldı o dan dolayı kontrolsüz aldım birde çok fazla vitamin ve kan ilaçları kullaniyorum onlarda iştahımı açtı galiba.🤷
muallimehanimmom5 Nigarhacizade ayyy bi an kendimi okuyorum sandım 😀 bende 54 ile hamile kaldım 49 a kadar düştüm sonra tekrar almaya başladım cünkü benim aşırı bulantılar var yemek yeyip yattım yatmasam kusuyordum tüm yaz böyle geçti tabi hareket etmeyince aldım kilom su an 28. Haftadayım 57 ile devam yola 🤪 yani totelde hamile kaldığım kiloya 3 kilo almışım bakalım nasıl tamamlayacağım 😀
Ceylan25 nevamm1 63 ile hamile kaldım 83le doguma girdim şuan 70 kg yum dogum yapalı 1ay 22gün oldu ödemide hemen atmıştım☺️
mercanmeb 104 ile hamile kaldım 97e düştüm. 26.haftada 102 olmuştum. 31.haftada gittim 100 çıktım tartıda. Ebe böyle giderse doğumdan sonra hamile kaldığın kilonun 10 15 kilo altına düşersin dedi. Hadi inşallah 🤣
nevamm1 mercanmeb inşallah 🙏 emzirme döneminde almazsaniz süper olur çok var çevremde doğumda kilo veren.
Elif_lfc Ben 52 kg ile hamile kaldım 58 ile doğum yaptım hastaneden ayrılırken 55 kg idim. Lohusalığımın 10. Günü 48 kiloya düştüm kızım 11 aylık şuan 46 kiloyum ☺️
gzmcn 56,5 ile hamile kaldım .Doğuma 66,5 kilo ile girdim . Dogum sonrası ilk hafta 7 kilosu gitti şuan 60,5 kilodayım. Bakalım devamı da zamanla gider herhalde🤷♀️
nevamm1 gzmcn Çok ideal almışsiniz benim kontrolsüz olmuş baya hiç farkında değildim bu kadar aldığımin şok oldum resmen.
nevamm1 hunilianne çok var canım emzirirken alan emzirdim e acikiyormus insan anlamlarda da öyle oldu onlarda emzirirken aldılar.
Asl90 nevamm1 kendiliğinden gitti canım. Özellikle birşey yapmadım ama emziriyorum diye gidip gelip yemedim 2 öğün besleniyordum normalde de öyle devam ettim