sumeyyed kızlar mesela evde suyumuz geldi apar topar hastaneye mi gidelim yoksa bi duş almaya falan vaktimiz var mı🙄
metehaninannesiii sumeyyed hastaneye gidin daha iyi olur eger ozelde doğum yapacaksanız odaların icinde banyo var orda yaparsiniz
greybrde sumeyyed dr bana çiftçinin konh ile ilgini videosu mevcut ASLA HASTANEYE KOŞMAYIN diyor su gelince çocuk doğum kanalına düşüyormuş ve bundan sonda plasanteden beslenip solunum alıyormuş yani yeni yeri artık orası imiş su gelince sancı yok ise hastane hemen suni sancıyı veriyor gerek yok 2 katı acı çekmeye bence bide özelde olmayacaksa doğum yanınıza kimseyide almıyorlar su gelsin merdiven çıkın bol bol sonrasında duş alın squat yapın sancınızın süresini takip edin 5 dakkada 1 e düşünce hastaneye gidin 😊
Aminegul sumeyyed benim suyum saat 5 bucukda geldi 7 de hastaneye gittim biraz evin icinde dolandim dusumu almistim zaten tam emin olamadim bide ilk olunca cok acemilik oluyor. Sonra hastanede 1 cm acıkligim oldugu söylendi yatmak istersen yat, yürümek istersen yürü, kahvaltini yap enerjini topla sancin gelmeden dedi hemsire. Tabi o heycanla ne mümkün saat 12 gibi adet sancisi gibi gelmeye basladi aksam 17:48 de melegimi elime verdiler. Ikincide bukadar hizli gitmem diyorum ama insanin ici rahat etmiyorki
Kayla Hayır, acele etmenize gerek yok. Su geldi hemen doğurucam diye korkmayın. Rahat 3 4 saatiniz var demektir doğuma. Bunu bir doktor söylemişti bana. Duş almaya, çantanızı hazırlamaya, hastaneye gitmeye rahatça vaktiniz olacaktır
Momocuk-48 Kayla bana kendi doktorum bunu söylemişti paniklemeye gerek yokmuş sakince herşeyi halledip duşu alıp gitmekte fayda var gibi