Kartanesi8 Arkadaşlar ilk gebeligim ve kaç tane kaç aylık tulum almalıyım bunları bilmiyorum tecrübeli annelerden cevap bekliyorum 🙂
eeebruuu Kartanesi8 canım benimde ilk gebeliğim ben 2 adet 10′lu hastane çıkışı aldım gerisini hem 0-3 ay alıyorum 🥰 çok da yeni doğan almadım hemencecik büyüyorlar diye ☺️
bahtnurr1 Kartanesi8 yenidoğan çok alma canım 2-3 parça ve 1-2 haftan seti yeterli , 0-3 aylık 4 takım 4 tulum yeterli bence hani duruma göre yine alırsın istersen fazla fazla al senin elinde 😊
MercimekveAnnesi16 Kartanesi8 ben 1tane 10lu hastane çıkışı 2 tane 5li hastane çıkışı aldım bi tane de 10 lu hediye geldi 2 tane de ebebekten üçlü tulum seti aldım yenidoğan onun dışındakiler hep 0-3 aylık 3-6 aylık alt üst takım olarak lcw den aldım 6-9 aylık iki zıbın iki alt aldım gerisini sonra alırım diye
eeebruuu Kartanesi8 mont tarzı alacağım kış çocuğu olacağı için onu da 3-6 alacağım canım birkaç eşofman altlı üstlü 3-6 da alıyorum
Ebraratila Canım yenidoğan çok alma, etrafımdaki herkes çok hızlı büyüyor 2-3 kez anca giyer dedi. Ben 3 set hastane çıkışı aldım, çoğunlukla 3-6 ay aldım tüm kıyafetlerini
Ebraratila Bi de mevsimleri öngörerek al, 3-6 ay sürecinde yaza mı denk gelecek, kışa mı diye kullanışlı olsun