Denis19 7 aydır ağzına salam sosis sucuk asla sürmedim ama şuan canım fena sucuk çekti yiyen var mı hakkınızı helal edin sizin de canınız çekmesin
Deletedmom434 Denis19 canım ben iyice kızarttıktan sonra haftada bir kez yiyiyorum sende deneyebilirsin
Bihilal Denis19 canın çektiyse ye cnm ilk gebeliğimde sucuklu yumurta çok yemiştim ikinci gebeliğimdede canım hep sucuklu tost çekiniyo nitekim yiyorumda
Kivito Hiçbir zararı yok yiyebilirsin canın çektiyse ye gitsin yiyen çok hamile gördüm her sabah kahvaltıda yiyorlar
esrmhmt Çok sevmesemde aklımda kalır diye arada yiyorum, çok abartmadan bence istediğinizi yemelisiniz👍
Zeynepkose Sucuğu her türlü pişirir yersin de benim canım pastırma istiyo 1 dilim yedim ama kesmedi hala canım istiyo unutamıyorum da eşim Kayserili görünce artıyo istek 🤣
eCeCik Bende sürekli alışveriş yaptığımız kasapta yapılanmkasap sucuğu yiyorum bişeycik olmuyor kilodan başka😂
Aybukealtintas Denis19 gerçek etten olan kaliteli bir sucuk olduktan sonra hiçbir sorun olmaz, normal etten bir farkı yokki
Meriz İlk aylar her sabah tost yapardim canim cok istiyordu. 36 haftalik olduk bi sıkıntı yok cok şükür
istanbulluanne Denis19 Neden yemiyorsun ki canm iyice kizardiktan sonra yenebilir. Ben kahvaltilarda sosis,sucuk falan yiyorum şahsen. Salam yemiyorum bi tek.
belgintirpan Denis19 canım ben güvendiğim bir kasaptan alıp yiyordum aşırıya kaçmadan. Canın çektiyse sende ye bence
Secily Denis19 ben de cok canım cektigimde iyice kızartıp yiyorum üc dört dilim😬 güvenilir bi marka olduguna dikkat edin derim