gzdeozss Bayanlar doğum sonrası oluşan çatlaklar için bir öneriniz var mı her ne kadar bol bol yağlasamda karnım ve bacaklarımın iç kısmı çatladı hep doğumdan sonra ne iyi gelir acaba at kılı fırçası ve sarı kantaron yağını duymuştm faydası olur mu acaba
Elif-Beyaz gzdeozss benim hamilelikte hiç çatlama olmadı. Doğumdan sonra oldu. Bende bekleyeyim burda 🤗
betulmizrakk gzdeozss maalesef çatlaklardan doğal yollarla kurtulmak mümkün değil bende sıfır çatlakla ilerliyordum bir gecede çatlamışım üstelik kantaron yağı liearac ve bio oil kullanıyorum tabi üzücü karnım harita gibi oldu 😒 28+5 olduk doğumdan sonra sadece lazer tedavisi iyi geliyormuş ama ikinci çocuk düşündüğüm için artık ne zaman yaptırırım bilmiyorum 😀
Hilal-95 gzdeozss sarı kantaron kullanıyorum ilk aydan beri nerdeyse karnımda felan yokda basenlerimde mor mor damarlar cıktı🤦🏻♀️ Geçmese lazere gidicem ben heryerimi yağluyorum bide ama lazere gidip fayda gören varmı acaba
gzdeozss Elif-Beyaz benimde 28.haftama kadar olmamıştı çok sevinmiştim sonra Bi an da Bi baktım felaket çatlamışım 🤦🏻♀️😄
Hilal-95 gzdeozss benmde ya popom bile çatlamış az bişey ama çok üzdü beni ☹️ Popom bide basenlerimde az az var