RedFlower Ay-oy-me21 12 haftalık benim şu anda ama daha hissetmedim. bir iki haftaya kadar hissederim heralde
ikiprensesannesiii Ay-oy-me21 ben 17.haftalarda hissetmeye başladım. İlk gebeliğimde 8. Haftadan sonra hissediyordum
AnnelikHayali ikiprensesannesiii 8 haftalık bebek daha en fazla 2-3 cm olur. Hissetmeniz imkansız. Sizin o haftalarda hissettiğiniz şey bağırsak hareketidir.
Ay-oy-me21 cinarduru işte öyle çok hafif mi şekilde benim de emin değilim ama bağırsak mı bebek mi diye
Zuhalls Ay-oy-me21 benimde 2 inci gebelik 18+4 yim tam anlamıyla bende hissetmiyorum 2 güne bir hafif kayar gibi oluyor onun harici bende hissetmiyorum doktora sordum 20. haftada hissedersin dedi insallh öyle olur merak ediyorum çünkü
2inciannelik Ay-oy-me21 ufak bi hareket balık yüzüyor sanki içinizde pıt şeklinde çok tekmeli vurmalı değil öyle bir beklentiniz olmasın sizin haftanız büyüyor bu aralar hissedersiniz kesin ☺️
cinarduru Ay-oy-me21 hafif olur canım kalp atışı gibi pıt pıt şimdi 21 inci haftadayım tam hissediyorm
Ay-oy-me21 Zuhalls bana da 20 ye kadar tam hissedersin demişti ilkini 19 da hissetmiştim hep ikinci daha erken hissedilir demişlerdi ondan merak ettim
kelebekimm Ay-oy-me21 16 haftanin son gunlerinde baslafi azar azar. 17. Haftanin sonuna dogru da cok sik hissetmeye basladim. Donmesini kafasini ayaklari net hissediyorum. 18+1deyim. Belki zayif oldugum icin bu kadar net hissediyor da olabilirim.
ikiprensesannesiii AnnelikHayali hissedenler oluyor imkansız demeniz doğru değil :) kelebeğin kanat çırpması gibi et seğirmesi gibi hissediyordum
Ozge-sarsilmaz Ay-oy-me21 17+2 de hissettim ikinci gebeliğim canım hatta ilk hamileliğimde son aylar nst ye gidiyorduk geceleri hissetmediğim için 🙈🙈🙈 şimdi de maşallah kızım durmuyor 23 haftalığım içerde horon tepiyor.