Smyr_2525 sogan suyu içmeni tavsiye etmem canm herkes ve her kist bir degil amelyat korkulacak bişi degil yumurta rezervi ne felan zararı yok bence bende 3 agustos ta laparoskopi yöntemi ile kistler im alındı basit kist ti benm ama erimeyen cinsten ve tüp kolundaydı doktorm alalım bence dedi öylede gebe kalırsın ama sansını düşürür dedi belki bir sıvı salgılıyor o engel oluyor dedi belkide zamanla mikrop kapar kötü vişeye döner belli olmaz dedi ben bu yüzden aldırdım kist basite olsa nolcagı belli degil canm bence tedavisine bak amelyat cok kolay hiç korkma oldgm dün ayaktaydım cok şükür zaten kapalı oldgu için kolay oluyo bide sogan suyu nu içtiğinde patladı diyelim içindeki sıvının veya Baska Bi şeyin sana zarar verip vermicegnide bilemezsin burda denk geldm kızın biride önemsememiş içmiş sogan suyu patlamış ve kızı zehirlemiş daha kötü amelyat gecirmiş herseyin en iyisini doktorlar bilir bence eriyosa ilac kullan yoksa amelyat ol kafan rahat olsn ben öyle yaptm iyki oldm o sırada tüp ucu tykalıymıs doktor onuda acmıs her serde bir hayır var demekki cok uzun oldu kusura bakma