Nurciv Kizlar bunun tikalikligi yasayan oldumu belirti olarak veya ilerleyen gebelik sürecinde? Bir Kac gündür asiri kurudu nefes almami etkiliyor artik. Bat 19. yada 21 bu arada😅
_bus Nurciv Korkutmak istemem ama bende yasadım 1 hafta boyunca sonra ses değişkliği başladı sonra koku gitti corona testim pozitif cıktı dikkat et canım
Elsu26 Nurciv hamileliğimin başından beri burnum hep tıkalı temizliyorum açıyorum sanki temizlememişim gibi bi saat olamadan yeniden doluyor 😒😂 22+5 haftalık hamileyim bu arada
Milkshakee Nurciv burun tıkanıklığını bilmemde ben hamile olduğumu bilmiyordum deli gibi kana kana su içiyordum ağzım kuruyordu ve çok susuyordum bu belirti ile başladı benimki😊
Nurciv Elsu26 Aynen canim google da sirf rahim degil burun yapisinin da degistigini söylüyor kuruluk kanama olabilecegini okudum umutlandim. Hasta fln degilim cok sükür asiri siskinlik var ve burnum kuruluktan tikali temizleyincede acilmiyor 🤦♀️
Dlkglkm Elsu26 bende de aynısı var😖kışın bile hiç nezle olup burun akıntısı yaşamayan ben şimdi devamlı sumkurme halindeyim😩Sanırım hamilelikte olağan bir durum .
Milkshakee Nurciv galiba bende öyle birşeydim susuzluk çok olunca bide bekliyordum test yaptım cıft cızgı 4 haftalıkken öğrendim
Nurciv Elsu26 yaptim canim negativ. Ovulasyon testi de yaptim ikinci cizgi asiri silik ilki patlicak gibi anlamadim
Sevinc24 Nurciv 37.hafta burun tıkanıklığı oldu hamilelikten sandım 3 gün sonra covid olduğumu öğrendim
Nurciv Sevinc24 covid oldugumu sanmiyorum Canim ya hicbir belirti yok. Bagirsaklarim bu ara cok calisiyor siskinlik midede hafif agri var hepsini belirtiye yoruyorum insallah yani😅