Nigarhacizade Merhaba arkadaşlar, bende şuan 25Haftalık💕Bir sonrakı kontrolüm 28haftanın tamamlandığı zamanlarda. En son 23+5te bebeğim 560 gramdı ama yine de bazılarında o haftalarda bebekleri 700 gram filan oluyordu. bir çoğunun bebeği 28haftada 1kilo ve ya üzeri çıkıyor. Acaba benim bebeğim 28ci haftada yine diğerlerinden 200-300 gram az çıkarsa? Sizlerde nasıl artıyordu endişeliyim
Kerem_mom Nigarhacizade doktor normal derse bence problem aramayın her bebek aynı kiloda doğacak diye birşey yok ki sağlıklı olması önemli
Nigarhacizade Kerem_mom biliyorum ama endişelenmemek elde değil. Zaten 4kilo falan tosuncuk beklemiyorum 😹Diyorum acaba 37-38haftasında 3kilo olucakmı 😹ben kendim 3kilo doğmuşum, eşim 2.600 doğmuş. Doktor genetik yapısı gereği küçük doğucak seninki de diyor
Kerem_mom Benim mesela 25. Haftada 760 gramdı bazılarına bakıyorum bu değer 24 te 23 te . Ama doktor normal dedi haftasına göre sağlıklı dedi
Kerem_mom Nigarhacizade bende 3150 doğmuşum 😁 önemli olan sağlıklı olması , ama illa kilolu doğsun derseniz dün cici bebe yiyen birinin bebeğinin çok kilo aldığını okudum aklınızda olsun 😁 cici bebe , muz , kaşar , yumurta okudum genelde en çok cici bebe