Betl Mervearc 27 haftadayim ikinci doğum olunca ilkinden kalanlar bende son eksikleri aldım hazır sayılırım bez deterjan falan eksik onları aldım mi yıkayıp utuleyip beklicem
iremcannn1907 betulmizrakk aslına bakarsan benimde çok kafamı karıştırıyorlar tüm eksikleri tamamlayıp kafam rahat olsun istiyorum ama çevreden de çok değişik söylentiler var 🙄
betulmizrakk iremcannn1907 yani çoğu arkadaşım hepsini al lazım oluyor hastane bile diyor benimde kafam karışık 😀
Calisananne25 Ozgrrr canım benimki erkek 🥰 e bebekten ve pançodan normal uzun kollu tulum aldım şuan işteyim o yüzden atamıyorum foto 🥰
tugbao Mervearc bu hafta 30 olcaz. benim cok az eksigim kaldi. o kadar agirlastim ki iyi ki erkenden baslamisim. 32. haftadan sonra isten ayriliyorum anca yikama, utuleme, yerlestirme olaylarini yetistiririm diye dusunuyorum.
Bsrkrc Mervearc canım yavaştan başlasan daha rahat edersin 😊 ben de o haftalarda başlamıştım gerçekten yorucu oldu hem maddi zorluyor hem de artık son 3. Ay daha yorucu oluyor. O yüzden başlasanız daha iyi olur son haftalarda çok zor oluyor ben 33. Haftamdayım ve bi kaç eksiği sona bırakmıştım şimdi gerçekten onları alırken bile zorlanıyorum hemen yoruluyorum 😊
Bsrkrc Mervearc benim ilk gebeliğim, ama insan korkuyor bişey olur mu ki diye ben de 26.. haftaya kadar beklemiştim😊 içinizi rahat tutun bu saatten sonra Allah’a emanet inşalalh sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız💙
Mom54544 Mervearc 35.6 dan sesleniyorum bence başla 😂 25 de başladım halen eksik tamamlıyorum her şey bı anda alınmıyo şahsen malesef bugün bile hem bebeğe hem kendime 200 lira daha harcadım halende ped depend Alcam var ama yine de yetmez diye bebek bezi Alcam valizi kapatamadim bı türlü 😂😂 bugün çok yoruldum 3 5 mağaza dolaştım kendime gelemedim ilerledikçe çok zor oluyomus gerçekten
Ela20 Mervearc maddi durumunuz imkanınız iyiyse sonrada alabilirsiniz fakat imkanınız kısıtlı ise hemen başlayın ödemesi güç oluyor ve fiyatlar katlanarak artıyor. Çok basit bir örnek olacak ama durumu imkanı kısıtlı olan için gerçekten zor oluyor. E bebekte omuz örtüsü 14.99 du birde 24.99 oldu. Bebek arabası 3.150 gibiydi kısa süre sonra 3350 oldu park yatak 1350 ydi 1800 oldu gibi gibi birleşince epey fark ediyor
analaka Mervearc 26.haftada başladım her hafta 1 eksiğini aldım,suan 32 haftalığım çok şükür çoğu şeyi bitti artık alacağım birşey kalmadı uıka ütüke paketle aşamasındayım anca sizde başlayon😂
Fatma272727 Mervearc ben 28 haftalikta herseyini aldim 28 haftadan beri dogum cantam valizim hazir benim bebekler genelde erken dogum oluyor ilk kiz 35 haftalik 2.kiz 36 haftalik dogdu oglumda suan 34 haftalik bakalim o ne zaman gelecek
Aysobaciniz Mervearc bende 20 de 25 de falan parça parça almaya başladım, indirmleri takip ederek. sizde bütçenize göre alabilirsiniz 🌸