Minikus Azrasare canım ilacımı içmeye devam ediyorum amniyosentez için biraz daha zaman var ama yaptırmak istemiyorum canım eşimle böyle karar aldık Allah korusun kötü birşey olsa ultrasonda çıkar diye düşünüyoruz. Rabbim sağlık versin inşallah.
Ntugba Minikus canım allah'ım yardımcı olsun inşallah iyi sonuçlar alırsın sende bana dua et lütfen bebegim 30 haftalık doğdu yogun bakimda duaya ihtiyacım var
Minikus Ntugba amin canım inşallah hayırlı olsun inşallah Rabbim saglik versin bir an önce bebeğine kavuşursun
Minikus Azrasare canım geç mi kaldım ben antibiyotik kullanmaya çok üzülüyorum kafama çok takıyorum amniyosentez de yaptırmak istemiyoruz nasıl geçecek böyle bilemiyorum 😕
Azrasare Kaçıncı haftanda başlamıştın canım , üzülme herşeyin hayırlısı Allah’ın izniyle birşey olmaz bak sana birşey anlatıcam için çok rahatlıcak. Çapa biliyorsun araştırma hastanesi ve böyle konularda en iyisi . Orda Doğum yaptım daha öncede söylediğim gibi . Doğum yaptıktan sonra beş gün hastanede kaldık kızımın tüm tahlilleri yapıldı tüm doktorlar gördü farklı bölümlerden onay geldi felan .... her sabah kontrol için vizite geliyordu doktorlar . Bir sabah çok yaşlı bi doktor hanım geldi en başları bunların muhtemelen profösordu . Bana şunu söyledi neden öyle bi tahlil yaptırdın da öğrendin bu hastalıgı ben bu yaşıma kadar hiç bu sebeple engelli doğan bebek göndermedim sorunlu bebek görmedim demişti . Öyle rahatlamıştı ki içimiz anlatamam . Tabi ki yine hala çapa da konrlllere gidiyoruz . İnşalllah senin bebeğinde sağlıkla doğacak ben inanıyorum ♥️