Ece003 Nurklc38 atarsa 183 tam bir askerlik bitirmek lazım 🤣 eşimin kuzeni askere gidicek bu gün o döndüğünde oğlum doğucak inşallah daha çok var 🤣
Tazeeanneee Nurklc38 anladım canım ben allah ne verdiyse kullanıyorum kan ilacı d citamini kalsiyum magnezyum 😕
Sultann1603 Nurklc38 kıyafetlerin çoğunu kayinvalidem aldi arabasını flan o aldi anne yanı beşiğini annem aldı odasınida annemde bi dolap vardi o getrdm boyadım ablamdada mobilya beşik vardi onuda boyadım kulp aldm hepsine takım yaptm bitti iste ben bisy almdm😅😅
Nurklc38 Ebru07 yok canım daha alışverişe başlamadım hafta sonu halledicem hepsini senin eksikler bitti mi
Elif1608 Nurklc38 27 haftalık olduk bizde, 91 günümüz kaldı🌺 Birebir aynıyız ☺️ Hareketleri baya çoğaldı, yavaş yavaş ağırlaşıyorum sanki 😂öyle çok göbeğimde yok halbuki 😆
inadina26 Hazella benim de 3. Trimestera girdiğim gün şiddetli bel ağrılarım başladı yürüyemiyorum. Bugün mr girdim mecburen
Haticecakirr Nurklc38 hemde ne heyecan neyle karşılaşacağız bilmiyoruz bizi neler bekliyor doğum da nolucak 🤣