stor9876 Merhaba kızlar 17.haftadayız çok afedersiniz ama kabızlık problemi yaşıyorum tuvalete çıkamıyorum bunun için neler yapıyorsunuz başınıza geldiyse yardımcı olabilir misiniz önerileriniz nelerdir
Hasrt02 stor9876 canm sabahları aç karnına iki tane kuru kayısı ye..birde yulaf varsa sütle ve ya yoğurtla ye.elinden geldiğince çok su iç ve hamur islerini çok çok az yemeye çalış
annesi_ stor9876 bende kabızlık yaşıyorum arada bi sıvı şeyler tüketmeye bak kefir iç her gün 1 bardak kayısı ye aç karnına bikaç tane üstüne su iç katı şeyler çok tüketme yemeklere çorbayla başla canım eğer çok sıkıntı yaşıyosan doktoruna söyle
stor9876 Ftmsgr hiç bir şey kullanmıyorum şuan folik asit kullanıyordum ona artık gerek kalmadığınj söyledi doktorumuz
Kbryyy Hamilelikten önce çok kabız oluyordum ama 32. Haftamdayım çok şükür hiç kabız olmadım daha. Ama çok hareket ediyorum bi de kavun kayısı gibi şeyler hep yiyorum
Ela20 stor9876 kuru incir, kuru kayısı, yaş incir ve kayısı, bol su, bol sıvı, sulu yemek, çay tüketimi varsa içilmemeli yerine su.
whitedream stor9876 pazardan incir alın mevsimi akşam yemekten sonra 3 4 tane yiyin sabaha görürsünüz 😊 bende aynı şeyi yaşadım bide kan kapı kullanıyorum o daha beter yapmıştı. incir yokken kurusunu aldım.bide kayısı bamya yemeği ve pırasa direk içini bozar çorba ağırlıklı beslenin bı iki gün bide bol su için azcıkta tempolu yürüyüş yasak değilse
Esas Ben çok yaşadım yoğurt yulaf lifli meyve ve gıdalar bol su yürüyüş ile bu işi çözdüm kolaylık dilerim
4438bebegim Döner yerken biberiye turşusunu fazla kaçırdım bütün organları temizledi sanki yıllık bakım gibi içerde birşey kalmadı